Salı, Eylül 08, 2009

Dikkatimi Çekenler

Hanidir aklımdaydı zaten, ama Bülent Ağabey'in "Okuduklarım" bölümünden de esinlenerek böyle bir bölüm yapmaya karar verdim desem daha doğru olur. Umarım bir gazla başlayan, ve sonradan güncellemediğim bölümlere benzemez akıbeti (bkz.nostalji kokan tezahüratlar serisi)

***

* Gelişine Vole blog'dan Bussballer'in "İçinden Old Firm Geçen Adamlar: Pierre Van Hooijdonk" yazısını okuyunuz efenim..

* Mehmet Demirkol'un "Atv'nin ne günahı var?" başlıklı yazısı ilgi çekici olmuş. Katılmadığım noktaları çok ama okumanız tavsiye edile..

* Geçtiğimiz günlerde Zaman gazetesinde iki güzel adamla iki güzel röportaj yapıldı. Okay Karacan röportajını buradan, Güntekin Onay röportajını da şuradan okuyabilirsiniz.

* Son günlerde okuduğum en eğlenceli blog yazısı; Papazın Çayırı blog'undan Rehavet yazmış: Baba, Oğul ve Kutsal Forma.

* Yine son günlerde okuduğum en eğlenceli Tabata incelemesi ise Noat Samisa'dan, Tabata-kun.

* Romanista Bukowski'nin "Ulusallar 'Türkçe' kurbanı" başlıklı yazısındaki tespitlerine de dikkat çekelim.

* Benim yazmaya meyilim vardı, ama kulüpten yapılan açıklamaları bloga taşıdığımda saçma sapan tepkiler alıyorum bazen. Gencecik bir bedenin ölümü üzerine milletle papaz olmayalım diye değinmekten vazgeçmiştim. Neyse ki Fasulyeden.kom'dan 'dea' yazmış, okuyunuz efendim; "Raporlar tam, gömün çocuğu!".

* Mühim bir konu; "Bayram Günü Maç". Ali Okancı'nın blog'unda değinmiş..

***

Eskiden daha çok blogu, daha fazla zaman ayırarak takip ederdim. Şimdilerde elimden geldiğince takip ettiklerim arasından dikkatimi çekenleri (ve tabi medyadan da bazı yazıları) bundan kelli buraya taşımak, paylaşmak iyi olur kanısındayım. Umarım ilginizi çeker...

2 comments:

Rehavet dedi ki...

Teşekkürler Ortega, hep olduğu gibi takipteyim...

tanjue dedi ki...

ortega bu aralar oyuna sardım az geziyordum kaçmış bunların çoğu gözümden. Teşekkür ettim gözüme soktuğun için...