Perşembe, Kasım 13, 2008

Toni Schumacher

Toni Sucumahir..
Çocukluğumun Fenerbahçesi 'nin efsane kalecisi.

4 comments:

Adsız dedi ki...

1988-89 SEZONUNDA LİSE 2. SINIFTAYKEN HER MACA GİDERDİM.SIRF RIDVAN VE TONİ İÇİN.SARILIKTAN SONRA Kİ İLK MACIYDI SANIRIM SARIYER MACIYDI TRİBUNLER CILDIRMISTI OYUNA GİRİNCE.TAM BİR LİDERDİ TAKIMI İÇİN.YADA O YASLARADA BENİM GÖZÜMDE TAM BİR LİDERDİ.
sAYGILAR

Yasemin Yıldırım dedi ki...

tv karşısında edebiyet sınavına çalışırken spiker, "Schumacher sarılık oldu" dediğinde kitap bir tarafa ben bir tarafa düşmüştüm. Gerçekten efsaneydi.

Ömer dedi ki...

Sizin oldugu kadar bizim, daha dogrusu Feyyaz icin de efsaneydi :D

medgallis dedi ki...

o zamanlar bulucin ve benzeri dergiler saclarini tavuk gotu kestirmis erkek cocuklarinin cikartmalarini verirdi ve siniftan kizlarda oraya buraya genellikle de ozenle kapladikladiklari defter-kitaplarina yapistirirdi bu cikartmalari.(gerci erkeklerin de cikartmalari vardi ama biz saklamayi tercih ederdik)
birde galatasarayli bir kiz vardi sinifta.o ise gazetelerden kestigi schumacher resimleriyle doldururdu beyaz bir kagitla kapladigi defter-kitaplarinin uzerini.sonra da uzerini bir defa daha ama seffaf bir kaplikla kaplardi.
simdi dusunuyorumda ben de aynisini yapardim galiba.adam pop ikonu gibi dolanirdi ortalikta.bir durusu vardi.yildiz mertebesini en cok o hakederdi.
'fenerbahceseksensekizseksendokuz'un bir parcasi olmasi ise ayri bir konu..