Perşembe, Kasım 13, 2008

Didem Gol Gol Gol


Bu blogdaki kaçıncı yazı ya da haberdir bu Didem Erol'la ilgili olan, inanın sayısını ben bile tam olarak bilmiyorum. Bugüne kadar bahsi geçen haberlerdeki ifadeleri şimdiye dek yalanlamadığına göre yazılanların hepsi doğru olsa gerek. İşte Didem Erol'un bugün itibariyle son bombası.


Didem Erol, yönetmenliğini Dennis Dimster'ın üstlendiği, Bulgaristan'da çekilen "Fake Identity" filminde kısa bir rol almış. Rolü, "The Doors" filminde canlandırdığı Jim Morrison karakterinden ötürü yıllardır hayranı olduğu Val Kilmer'la çekeceği duş sahnesi yüzünden kabul ettiğini söylemiş ;

"Bu filmdeki duş sahnesi rolü kabul etmemde çok etkili oldu. Kendisiyle bu konuda bayağı şakalaştık. 'Sizi duştan çıkmış halinizle göreceğim için rolü kabul ettim, bornozla çıkınca bütün hayallerimi yıktınız' dedim. Gülüştük... O da, 'Hayır bu sahnede sizin çıplak olmanız gerekiyordu' diye takıldı. Çekimler sarayda yapıldı" dedi.

6 comments:

pclion dedi ki...

Caps var mı? :)

Adsız dedi ki...

çıplak erkek görmek istiyorsa bizim eve gelsin 3 erkek var en vücutlusundan:) sonuçta 21 yaşında üniversite okuyan öğrencileriz :)

Barış..

B. dedi ki...

öhh :)

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

caps yok direk video var
emeğine sağlık arkadasım
+rep

miracsaral dedi ki...

Beyler biz bunları capture edip, hazırlamak için her gün saatlerimizi veriyoruz. Lütfen emeğe biraz saygı.

Didem Erol antipatikliğin tanımını yeniden yazmış bir arkadaşımızdır..

Ömer Şahin dedi ki...

Didem Erol mükemmmel bir kadın bence. Kendisini piyasadaki angutlarla karıştırmayınız