Cuma, Ekim 10, 2008

Domenech Gitsin Diyenler

Fransa Milli Takımının başında hala Raymond Domenech'in olmasına inanamayanlardanım ben de. Ciddi bağlantıları olmalı ya da Sarkozy'le arası can ciğer kuzu sarması herhalde..

Robert Pires de bizden. Vermiş veriştirmiş Domenech'e. Çok şanslı olduğunu ve bu cumartesi kazanacağını iddia etmiş bu yüzden. Genelde "X hoca gitsin"diyenlere hemen şu soru sorulur; "Peki, kim gelsin o zaman? Sen söyle". Böyle durumlarda susarsanız ve bir isim söylemezseniz, kimse sizin düşüncenizi iplemez. Ortaya alternatif bir isim sunmalısınız. Pires de öyle yapmış. Her ne kadar söylediği kişinin, Londra'yı bırakıp da Milli Takımın başına geleceğine pek ihtimal vermese de, onun adayı Arsene Wenger'miş.

Şu an Fransa Milli Takımındaki genç oyuncuların, takımdaki abilerine saygı göstermediklerini ve Domenech'in de bu duruma el atmamasından şikayetçi Robert Pires.

"Federasyon devrimlerden hoşlanmadığı için, belki şu anki teknik adamın yardımcısı olan Alain Boghossian da bu pozisyon için düşünelebilir" diyor Pires. Ama eklemeden de geçmemiş, "Wenger gelmezse, Gerard Houllier gibi bir ismi Milli takımın başında görmek isterim".

Uzun lafın kısası, Robert Pires'e göre Domenech derhal görevden alınmalı..Yerine de kim gelirse gelsin der gibi bir anlayışa sahip gibi.. Biraz daha uzun tutsalarmış röportajı, birkaç isim daha sayabilirdi belki de.. Sanki aklına gelenleri bir çırpıda sıralamış gibi.

1 comments:

B. dedi ki...

şaklabanın teki,futbol bilgisi sıfır
oynayacak oyuncuları tarot kartlarıyla seçen adamdan ne hayır gelebilir ki,fransayı sevmem gerçi. kalsın da başarısız günler devam etsin