Cuma, Ekim 10, 2008

Sinema Dünyasından Haberler #2


* Johnny Depp, Karayip Korsanları 4.film için sağlam bir ücrete anlaşma imzalamıştı. Serinin önceki filimlerinin yönetmeni olan Gore Verbinski'nin Bioshock filmini çekecek olması sebebiyle, 4. film için bazı yönetmenlerin isimleri ortaya atılmakta. Bunlardan biri de beni en çok heyecanlandıran isimlerden biri olan Tim Burton.

* Ntvmsnbc'nin haberine göre, bundan sonra Oscar ödül törenlerinde bazı filmlerin fragmanları yayınlanacakmış.

* South Park'ın yayınlanan son bölümünde Indiana Jones'a tecavüz sahnesi var. Meraklısı buradan buyursun..

* 45. Antalya Altın Portakal Film Festivalinin bu yılki konukları arasında Bo Derek, Mickey Rourke ve Adrien Broody de var.


* Tim Burton'dan bir haber daha. Alice In Wonderland uyarlamasında oynayacak 2 isim daha belli olmuş. Anne Hathaway ve Helena Bonham Carter... (Helena çok karizmatiksin diyerekten kendimi kaptırıyorum bu satırlarda..kusura bakmayınız)

***

Şimdilik bu kadar. Bundan sonra sık sık blogdan sinema dünyasına ilişkin son haberleri duyurmaya çalışacağım..Aslında daha çok sinema yazmak istiyorum ama garip bir güç beni futbol yazmaya zorluyor gibi..Sinemayla ilgili bir blog olsa şöyle, ekip arkadaşları arasalar falan, elimizden geldiğince orada bir şeyler karalamaya çalışsak, hiç fena olmaz (buna kendini pazarlama mı diyorlar?)

4 comments:

B. dedi ki...

yazık oldu Jones'a :D

pclion dedi ki...

Alt mesajlı bir yazı girmişsin Ortega :) Yaz hocam, okuyalım biz de.

Anne(Umut Sarıkaya'nın son karikatürü bununla alakalı bu arada) Hathaway'i çok beğenirim her zaman ama Helena cidden süpermiş burda...

farawaysoclose dedi ki...

Helena Bonham Carter çok arıza bir tip, tam Alice filmine göre. farklı karakterlerin farklı filmlerin çok başarılı oyuncusu.

Ömer Şahin dedi ki...

Sırf şu göğüs dekoltesi olayı sayesinde erkek olduğuma şükrediyorum.