Cuma, Ekim 10, 2008

Titanik Misali

Premier Ligde sezona çok kötü bir başlangıç yapan Tottenham'da sular durulmuyor diye bir giriş yapsam Türk spor basını klişelerinden birine imza atmış olurum herhalde. Tabbi bu esprili girizgah Tottenham sempatisi olanların hoşuna gitmeyebilir. Zaten yeterince moral bozucu günler yaşıyorlar şu sıralar.

Kuzey Londra kulübünün tarihlerinde böyle kötü bir sezon başlangıcı yaptığını hatırlayacak Tottenham taraftarı sayısı çok azdır herhalde. Şöyle bir araştırınca karşımıza çıkan sonuç, benzer kötülükteki sezon başlangıcının 96 yıl önce yaşandığını gösteriyor. Yani Titanik'in battığı sene oluyor bu da. Haliyle bu durum birçok espriyi de malzeme veriyormuş.

Takımın gidişatıyla ilgili açıklamalar yapan David Bentley de bu şakaları durdurmanın yollarını aradıklarını söylemiş.

"İnsanların ligin dibinde olmamıza güldüklerini biliyorum. Fakat şu an kulüpteki herkesin görevi şu şakaların yapılmasına bir son vermek. Olan bitenden memnun değiliz. Bu durumdan kaçamazsınız. İhtiyacımız olan şey sorumluluk alacak takım liderleri" demiş Bentley.

Ve son olarak Tottenham'da olmaktan pişmanlık duymadığını, artı olarak en kısa zamanda toparlanacaklarının sözünü de vermiş. Bu arada söz vermek deyince aklıma geldi. Roberto Carlos da ilerleyen haftalarda sakatların iyileşmesi ve takımın kendine güvenin gelmesiyle birlikte Fenerbahçe'nin toparlanacağını söylemiş. Hadi bakalım, hangisi tutacak acaba?

1 comments:

jose dedi ki...

Ramosun takımı sezonun ıkıncı yarısında cıkısa gececektır.