Perşembe, Haziran 24, 2010

'Kaya'lara Geldik


"Kaya'lara geliyoruz...Geldik mi?" derken transfer resmen duyuruldu. (taraftarını kaale almayan yönetim vol.793)

***

Öte yandan, "kurumsal çiftlik" modu da devam bu arada (Fenerbahçe yönetimi vs. Daum).

Daum meselesinde büyük resmi gör(e)meyenleri anlamıyorum. Küçük resme bakmayı bırakın, büyük resmi görün. Fenerbahçe yönetiminin yaptıklarıyla camiayı nasıl küçük düşürdüğünü görün.

İnternette taraftar forumlarında yazılanlara bakıyorum. Bir kısım Fenerbahçe taraftarını hiç ama hiç anlamıyorum. Daum'a kızıyorlar, gururu yokmuş filan. Yahu adam sözleşmesinde ne yazıyorsa onu alacak, hakkını koruyacak tabii. Sanki kendilerinin başına benzer bir olay gelse, kapıyı vurup çıkacaklarmış gibi konuşuyorlar. Eskiler ne der bilirsiniz; bekara karı boşamak kolaydır. Bu mesele de aynı.

Neyse, Fenerbahçe'nin gündemi hayli sıkıcı bu aralar. Dünya Kupası nedeniyle gölgeleniyor belki bunlar. Ama vaziyet kötü. Farkında olanlar da vardır elbette.

Bakalım sırada ne var?

not: Yılmaz Özdil yazılarına benzedi ama idare edin bu seferlik...

5 comments:

muyek dedi ki...

Taraftarda zaten biraz beyin olsa Dauma laf edicegine , gider Aziz Yildirima cok saglam guzel bir tepki koyar ama nerde..

Aziz Yildirim babasinin ciftligini yonetir gibi aliyor veriyor, bir allahin kulu da cikip hop baskan ne yapiyorsun diyemiyor.

beckham07 dedi ki...

bu kadarına pes artık!!!

Ortega dedi ki...

Aziz Yıldırım'a ve diğer yöneticilere yorumlarında küfür eden arkadaşlar... Farkındayım sinirlisiniz, tepki veriyorsunuz ama sizin küfürlerinizi burada yayımlarsam, bu sefer başkaları da küfür edenlere küfür edecek, ondan sonra haybeden küfür sirkülasyonu olacak. En iyisi mi, hiç girmeyelim bu küfürlere burada. Gidelim gerekiyorsa incisözlük'te falan sallayalım. Burada don lastiği gibi uzamasın mevzu :)

Ricamdır sizlerden...

varol döken dedi ki...

benim bu seneki sloganım belli...

şükrü saraçoğlu'nda kombine alacağıma devlet tiyatrolarına sezonluk bilet alırım!

mori kante dedi ki...

aziz yıldırım sayesinde yeni bi transfer politikası belirledik. artık taraftara saldırmayan oyuncuları almıyoruz. ronaldinho falan gelmez o yüzden beklemeyin.

son olarak daum için bişey söylemek istiyorum fenerde 4 sene kaldı, 2 sene şampiyon olduk, 2 sene son maçta kaçırdık, yanlış hatırlamıyosam 3 tane kupa finali oynadık. Daum başarılı mı değil mi size bırakıyorum.

Ziconun arkasından ağlayanlar Daumu çok arayacaksınız.