Perşembe, Nisan 08, 2010

Milliyet Özür Diledi


Milliyet beklenen açıklamayı yapmış. Fenerbahçe camiasından özür diliyor. İşi daha da yokuşa sürmeden, olması gereken yaptıklarını belirtelim. Hadiseyi bilmeyenler ise aşağıdaki iki başlığa ve Milliyet'in yaklaşımına dikkat etsin.


Voleybol Bayanlar Şampiyonlar Liginde Avrupa ikincisi olan Fenerbahçe için Milliyet'in kullandığı başlık.



Voleybol Bayanlar Challenge Kupası'nda Avrupa üçüncüsü olan Galatasaray için Milliyet'in kullandığı başlık.

2 comments:

Adsız dedi ki...

Başta koskorcuk ve Canarino abilerimiz olmak üzere bu protestoda emeği geçen herkese ben de şahsım adına teşekkür ediyorum. Abilerimiz olarak anında ve organize tepki koydular. Biz de elimizden geldiğince destek olduk ancak onların emekleri, harcadıkları zaman ve çaba çok büyük. Ekip arkadaşlarınızla beraber sizleri beğenerek takip ediyoruz. Önce bilet fiyatları şimdi bu terbiyesizliğe karşı yaptıklarınız... Örgütlü hareket etmenin, organize ve yerinde tepkiler vermenin HAKLILIKLARI ortaya çıkardığını iki kez ispatladınız. Asıl size teşekkürler. Abilerimiz olarak biz gençlere yol gösteriyorsunuz teşekkürler.

Zak dedi ki...

Özürleri çok yapmacık, benim için birşey ifade etmiyor. Mecburiyetten yapılmış bir özür. 2 sene önce bizzat şahit olduğum manzaranın aynısı. FB Sevilla maçı sonrası Bursaspor ile Kadıköy'de 2-2 berabere kalmış, maçtan sonraki başlıkları: "Kadıköy'de Timsah Şov!"

Ama kaderin cilvesi ertesi gün de lider GS Kasımpaşa'ya yenilmiş (veya berabere emin değilim). Milliyet'in başlığı: "Yine de lider!"