Perşembe, Mart 04, 2010

Melekler Tam Gaz


Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Rusya deplasmanında Zarechie Odintsovo'yu 3-0 yendi.

Her sette ilk sayıyı alarak, "nasıl başlarsan, öyle bitirirsin" tarifesini uygulayan Melekler, maçın 3 setini (25-20, 25-15 ve 26-24 )de almasını bildi ve temizinden 3-0'lık skorla deplasmandaki ilk maçı kazandı.

İlk seti alarak maça moral olarak iyi başladı Fenerbahçe. Ve bilhassa 2. sette müthiş bir oyun ortaya koydu Melekler. Gaza getirdiler. Daha sonra nazarlık cinsinden, biraz tedirgin edici bir 3. set yaşatsalar da, onu da kazanmasını bildiler. Burada özel bir yorum yapmak isterim, "Natasa Osmokrovic çok büyük oyuncusun".

Her Avrupa maçından sonra artık adet haline gelen, "Meleklerin sözü var" notu buraya düşülerek bitsin bu yazı.

foto: Fenerbahce.org

1 comments:

turkuaz0707 dedi ki...

Dün akşam müthiş bir takım vardı sahada. oyuncuların hiç birini diğerinden ayırmıyorum, mahzun bakışlı Naz dahil. Zira kenarda o olmasa dirickx bu kadar verimli oynar mıydı hiç? takımın en zayıf halkası(servisler hariç)olarak gördüğüm çiğdem'in bile 3 metre içine gömdüğü çiviler bu takımın şampiyonluğa ne kadar yakın ve yakışan olduğunun en güzel delili. bergamo'nun muhtemelen olmayacağı bir dörtlü de işin kreması. bana göre kupaya giden yoldaki tek engel, oyunu da ismi de kendisi kadar güzel olan Margerata Anna Kozuch...