Perşembe, Mart 25, 2010

Kupa Finaline Doğru

Ülkede şu takımı zorlasa zorlasa bir tek Eczacıbaşı zorlar yorumları yapılır. Bunu diyenler haklıdır da. Lakin işi ciddiye alırsa Fenerbahçe'yi, Eczacıbaşı bile yenemez demek de mümkün. Belki 2. setin genelinde tedirgin edici bir performans oldu ama nihayetinde sonunda bu seti alan da yine Fenerbahçe oldu.

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Eczacıbaşı'nı evinde 3-0'lık skorla devirmek süperkulade bir hadisedir. Rövanş için de büyük avantaj öte yandan.

Melekler'le gurur duymaya devam...

Not: Futbol takımının kupa yarı finali mesaisi üzerine ekstra bir yazı yazmaya gerek yok. 2-0 iyi sonuç kağıt üzerinde ama Bursaspor'la oynanan rövanş maçını unutmamak lazım. Bir de rahmetli Özhan Canaydın'a yapılan saygı gösterisi de gecenin akılda kalan hoş detaylarındandı. Resmi sitenin bir pankart üzerinde oynama saçmalığına ise diyecek laf bulamıyorum.


3 comments:

steven_stiffler dedi ki...

Vakıfbank zorlar.Zaten set de almışlardı bizden.Eczacı'nın kadrosu çok cacık.Natalia ile Aysun gibi iki pili bitik oyuncusu var herşeyden öte.Mirka'nın eline bakan gariban bir takım Eczacı...

Ortega dedi ki...

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Petkim Petrol Ofisi... de iyi takım evet.

turkuaz0707 dedi ki...

bu maçta alınan 3-0 galibiyet bazı gerçeklerin üstünü örtmemeli. Eğer eksikliklerimizden ders almazsak cannes'da 4. olur geliriz. eksiklik ya da aksaklıklarımı ise;
1. rakiplerce 2 numaradan kayarak yapılan tek ayak hücumlarına mutlaka çare bulunulmalı. aylardır hatta yılardır oynamayan aysun her hücumda sayı buldu nerdeyse. Dışarı vurduğu bir kaç top haricinde dürttükleri bile sayı oldu ki, bu hiç iyiye işaret değil. Cannes da Ravva , bergamo da fürst gibi orta oyunculara karşı oynayacağız. defansımız zaten zayıf blok etkinliğini mutlaka sağlamamız lazım.

2. Gamova fenerbahçe acıbademin yani bizim oyuncumuz. Ve bu büyük stardan fazla faydalanmak ayıp değil.Hal böyleyken pasörümüzün sırf seda ve osmokroviç'in hatırı kalır diye eşit top dağıtmaya gayret etmesine gerek yok. Formül belli ver Şabana gitmez yabana. Yani, ver gamova'ya koysun bargamo'ya.
3. Nati tamam komple oyuncu falan ama çok ama çok etkisiz servis atıyor. O yumuşak servisler pasöre çok rahat geliyor ve direk kafamıza gömüyorlar smacı. Bu, sezon başından bu yana böyle. Ama Jan hoca bir kez bile servis sırasında Nati'yi değiştirmedi. Oysa elde bloom gibi son derece düzgün smaç servisler atabilen bir oyuncu var ve biz bu oyuncudan mutlaka faydalanmalıyız. Prof. Bradt'a açık çağrımdır. Lütfen final 4 'de nati'nin sırasında bloom atsın servisleri....