Cuma, Şubat 19, 2010

Budur!

Futbol takımına dair şu an bir şey yazmamak daha uygun olan sanırım. Yoksa ağzımızın ayarı maçı izlerken kaçtığı gibi, aynı sinir hali devam ettiği için, bu durum elimize, oradan da klavyeye yansıyacaktır.

Melekler'in sözü var, yazıyorum her seferinde. Sağolsun, onlar da sözlerini tutmaya, formanın hakkını vermeye devam ediyorlar.


Şampiyonlar Ligi'nde 12'li play-off oynayan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımımız ilk maçta 3-0 yendiği Romanya temsilcisi Metal Galati'yi aynı skorla yenerek 6'lı play-off'a yükseldi. 6'li play-off turunda Fenerbahçe'nin rakibi Dinamo Moskova'yı eleyen Rus takımı Zarechie Odintsova oldu.

FENERBAHÇE -METAL GALATI: 3-0

Salon: TVF 50. Yıl

Hakemler: Van Der Velden Johannes (HOL), Melnyk Mykhaylom (UKR)

Fenerbahçe: Çiğdem, Gamova, Natasa , Eda, Dirickx, Seda, Nihan (L), Songül , Naz

Metal Gatati: Mira, Sabina, Jelena, Nneka, Daiana, Olga , Suzana (L), Alexandra, Sonja

Setler: 25-15, 27-25, 25-20

Süre: 71 dakika (20-29-22)

5 comments:

steven_stiffler dedi ki...

Odintsovo çok daha tehlikeli bir takım.Pequeno gibi bir yıldızları var lakin bizimkilere sökmez yine.Final Four'a kalacağımıza şüphem yok.

Cosa Nostra dedi ki...

Her şeye rağmen bir maç (fütbol) yazısı olsa fena olmazdı abi. Bu arada meleklere tebrikler. Biz tebrik ede ede usandık, onlar geleni geçeni 3leye 3leye usanmadı:)

Ömer dedi ki...

6'lı finalin statüsü nedir? Vakıfbank da kaldı. Final Four'a nasıl çıkılıyor? 3 eşleşme olsa 3 takım olur, 4.takım nasıl gelecek?

Bilgilendirme şart Hasan efendi.

muhtar dedi ki...

@Ömer
4'lü finale kalan 4. takım ev sahibi cannes olacak

varol döken dedi ki...

güiza bence kalan son 4 ayda, tribün amigosu olsun... gerçi onu da beceremez bu, gider karşı takıma tezahürat yapar yanlışlıkla...

ipeksi kızlar...