Salı, Kasım 03, 2009

Tüm Aylar Bizimdir

Eskiden sadece Kasımları bize bırakıyordu Galatasaraylı arkadaşlar. Sağolsunlar. Başkanları Adnan Polat ve onun gibi düşünenler bu kez Ekimleri de bize vermiş. Demek ki Galatasarayla maç yapacağımız her ayı böyle giderse bizim hanemize ekleyecekler.

Bu da güzel bir şeydir sonuçta. Tek seferde hepsini vermeyi kabul etmektense, yavaş yavaş ilerletiyorlar süreci. Daha sakin, daha rahat...

Lakin gün gelecek, tüm ayların bizim olduğunu görecekler heheh..

10 comments:

beckham07 dedi ki...

hayatımda bunlar kadar kıvıran bi taraftar topluluğu görmedim zaten. her yendiğimizde aynı muhabbetleri yapıyorlar komik oluyorlar gülüp geçiyorum... :))

PVH dedi ki...

Koca baskan forum kullanicisi jargonuyla konusuyor, sonra ortami geren, seviyesiz yine Fenerbahce oluyor. Bu isler cok acayip Ortega.

onore dedi ki...

Ekimler dize kadar, Adnan gel bize kadar :)

kutay dedi ki...

koca başkan resmi dergide taraftara sesleniyor, "mayısta şampiyon olacağız"ı farklı bir tarzda söylüyor, bu sözden gerilen fenerbahçe oluyor... bu daha acayipmiş.

PVH dedi ki...

Daha da acayip olan "Mayis'ta sampiyon olacagiz" diyen baskanin rakibini tahrik etmek icin kullandigi "Ama onlar anca bizi yener, sevinir yeaaaaaaa" anlamina gelen laflar ederek internet forumcularinin jargonuna sarilmasini tamamen iskalamak olurdu. Bunu da gormus olduk, bu bize yeter.

Adsız dedi ki...

forum kullanıcısı jargonu ha? :)))) koca başkan ha? başbakanlar cumbaşkanları vs. vs. ler nasıl konuşuyor bu ülkede habersizsin anlaşılan. gs nin başkanının bu sözü diğerlerinin yanında gayet kibar(diğerleriyle kıyaslanınca) ve anlaşılır bir sözdür kendi taraftarına... 1 hafta olmamışken bütün heryerde yayınlanan gs ye dümdüz giden sözde fb liler(saatçi ve metin) "yavuz hırsız evsahibini kovar" atasözüne nazire edercesine kollanıp rakibe buradan nasıl bir zarar verdirebiliriz in hesapları yapılırken, polat ın bu sözüne takılmış olamazsınız, inanmıyorum:)

feetdeep dedi ki...

postun sonunda gülmen yazdıklarına gerçekten inanmadığını gösterdi ve beni rahatlattı. mazallah.

pudra dedi ki...

bu arada çok fenerbahçelisin ya, yorulmuyor musun?:) cidden soruyorum bunu.

Ortega dedi ki...

Hiç Fenerli gibi durmuyorsun yorumları alıyorum sabah akşam.. Sen ne diyorsun :D

Unknown dedi ki...

sözü değiştiriyorum. 11 ay sizin olsun mayıslar bizim :)