Perşembe, Kasım 19, 2009

Doğan Görünümlü Şahin

Hadiseden hala haberi olmayan varsa, onları önce şurayı okumaya davet edelim. Sonra da yazalım üç beş satır.

Olayda düzenbazlık vardır. Bu basketbolun da resmen içine ettiğimizin göstergesidir. Basket maçlarında çıkan olayların ardından topu holigan ruhlu futbol taraftarına atan yöneticilerin ve teknik heyetteki isimlerin de ne olduklarını böylece ikinci kez görmüş olduk (birincisi Efes Pilsen'in yönetim destekli doping hadisesi..pardon orada Kerem Gönlüm'ün hiçbir suçu yoktu değil mi? İçtiği çaydan olmuştu). Ayrıca burada komik bir durum da var. Önceki sayfalarda da yazılmış. Hazırlık maçı olayının mantığını çözen beri gelsin. Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.

Galatasaray Spor Kulübü'nün sorumlu kişilerin ilişiğini kesmesi olması gereken bir davranıştır. Aksi olsaydı üzerine saatlerce konuşmamız lazımdı. Normal bir olay yani.

Öte yandan aynı şey Fenerbahçe'de yaşanmış olsaydı, bütün maçları kaybederek küme düşmekten daha fazla koyardı. Zira savunulacak hiçbir yanı olmayan bir durum. Federasyonun gereğini yapacağı konusunda şüphelerim var. Bunun Galatasaray'la da alakası yok. Ligin güçlü ekiplerine diklenemezler. Bu ülkede işler böyle yürüyor.

Nokta

latife: Galatasaray Spor Kulübüne bir öneri; Caster Semenya'yı da transfer edip hem erkekler hem de bayanlar atletizm takımlarında oynatsa ya...

8 comments:

Fabio Luciano dedi ki...

olayın üstünden bir ay geçtikten sonra "sorumlulara gereken ceza verildi" gibi gösterip hoş görünme çabaları samimiyetten uzak olduğu gibi gs camiası dışındaki kimseyi ilgilendirmiyor.bana ne koray mincizözlü'den,okan çevik'ten. 1 aydır neredeydiniz diye sorarlar adama.

federasyonun vereceği ceza bizi asıl ilgilendiren.bakalım bilgin gökberk ve hıncal uluç'un dediği gibi fenerbahçe'nin kucağında oturan,bizim seçtirdiğimiz federasyon ne ceza verecek?

cezadan başka bir de çok büyük koz verdiler herkese.100 yıl geçse unutulmayacak sahtekarlık olarak tarihlerine yazılacak.

dertasacimbom dedi ki...

Yapılan olayın savunulacak bi yanı yok tek kelime ile "rezalet". Yönetim gereken cezayı kesmeli, bir alt lige çekmeli takımı federasyonu beklemeden.

ortega "latife" adı altında yazdıkların SANA yakışmamış.

kayser dedi ki...

dertasacimbom,ortegayı geç te şuna cevap ver bence, yöneticilerin haberi olmadan, Cemal'in oynamadığına dair bir yazı federasyona gönderilemeyeceğine göre; yönetim kurulunun da istifa etmesi gerekmez mi?

nerde? yine esas suçlular görmezden gelinecek.

gfb_enis_54 dedi ki...

canarino fenerbasket forumuna yazmış. kahkahayı bastım. burayada yazalm.

Cemal aslında iyi bir insan. Geçende yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmesine yardım ederken görülmüş. Mağdur edilmemeli.

hahahahhaha :D :D :D

dertasacimbom dedi ki...

@kayser

Kesinlikle istifa etmeli. Bu utanca göz yuman kim olursa olsun istifa etmeli. (yüzü varsa)

Adsız dedi ki...

böyle şeyleri genelde fener yapardı. bu kez nasolsdu da bizimkiler sıçtı anlamadım.

Filizing dedi ki...

Genelde Fenerbahçe yapar derken kime göre neye göre.. Önünüzdeki pisliği temizleyinde biz laf edin..

enis dedi ki...

@ adsız 1

ne zaman nerde yampış olduğunu da söylersen aydınlanırız..yaşın küçük herhalde..basketbolda şikeyi gs başalttı(google'da didier six ya da dündar siz yaz ara) şanına yakışırcasına son noktayı da o koydu..hemen üfürmeyin bol keseden