Perşembe, Ekim 08, 2009

Özgür'ü Çek'in Alın Yeter!


Özgür Çek demişken sormak gerek yazısında niye gönderildiğine dair sorular sormuştuk. Sorumluları eleştirmiştik. Şimdi Maraton sitesinde çıkan habere göre, Özgür Çek ve İlhan Parlak'ı geri almaya çalışıyorlarmış.

Aslında Daum'un bu iki isme ilk etapta kolay kolay formayı vermeyeceğini hepimizi biliyoruz. Ama Özgür'ün geri gelmesini çok isterim. Kadroya tekrardan dahil edilsin şimdilik. O da yeter.

İlhan için yorumuma gelince; öyle ya da böyle gözden çıkarıldı ve eminim ki, o da kafasında Fenerbahçe'yi bitirmiştir. Ayrıca genç bir forvet oyuncusunun Daum'un sisteminde forma şansı çok daha zor. Nerdeyse sıfır. Pekiyi, ya özgür?

Özgür'ün durumu biraz farklı. Gerek kendi demeçleri gerekse de onu yakından tanıyanlardan duyduklarımıza göre Özgür'ün aklı hala Fenerbahçe'de. tekrardan bu takıma dönmek için savaşacağını söylemişti zaten. Şayet gerekli şans verilirse, arkasında durulursa, Fenerbahçe uzun yıllar sol kanatta sıkıntısı çekmez. Blogda bu kadar iddialı yorumu belki hiç yapmamışımdır bugüne dek (bir de Özer hakkındaki yorumlarımız örnek gösterilebilir) . Bunu da dikkate alın derim.

6 comments:

PVH dedi ki...

Ilhan degil de Aydin'i almak lazim.

Free Siyaset dedi ki...

Özgür Çek in oyununu bilmiyorum. Takip etme fırsatı bulamadım. Ankarasporda izleyebilirdik düşürdüler, Fenere dönerse de Daumzede olur yine izleyemeyebiliriz.

Herkes Özgür için iyi diyorsa ve Ankaraspor ilk fırsatta kadrosuna katıyorsa belli ki gelecek vadeden bir oyuncu.

Ancak kendisinin Fenerbahçeliliği bence çok abartılıyor. Yabancı oyuncuların artan profosyonelliklerinden sonra belki bize cazip gelmeye başladı ama 19-20 yaşındaki Fenerbahçe altyapısından çıkmış bir adamın ölümüne Fenerli olmasından daha doğal ne olabilirki. Bence olması gerekendir bir yerde...

Unknown dedi ki...

ozgur cek'in akli varsa fenerbahce'ye gelmesin. daum'un yok etmis oldugu genc oyuncular kervanina katilir maalesef. bir fenerbahce'liye bunu soyleten dahi teknik direktorumuze de ne desek bos bu arada

Adsız dedi ki...

özgür ve aydını alırsak çok iyi olur gerçekten...
Miss_Lugano

Adsız dedi ki...

Sanırım bugün Ankaragücü ile imzaladı. Ne diyelim hayırlı olsun. Yalnız Ankaraspor un Fenerbahçe ile aralarında imzaladıkları anlaşmaların maddeleri geçerli mi bilmiyorum. Özgür Çek takas yapılırken ne kadar fiyat biçildiyse onu ödediğimizde geri alma hakımız vardı. Şimdi durum nedir bilmiyorum.

Ortega dedi ki...

Kiraladılar galiba.