Çarşamba, Ekim 28, 2009

Muazzam-ül


Pazar günü oynanan derbide seremoni esnasında çekilmiş muazzam bir fotoğraf. Grup CK'nın site girişinde karşıma çıkan müthiş bir kare.

Kimin çektiğine dair bir fikrim yok. Altbilgiyi de okuyamadım orada yazıyorsa. Bu yüzden altına adını not düşemedim. Onu da belirteyim. Fotoğrafın büyük hali daha güzel tabii, üzerine tıklandığında fark edilesi ve masaüstüne döşenilesi...

6 comments:

steven_stiffler dedi ki...

Bir blogda daha gördüm fotoğrafı.Çeken arkadaşın ismi de yazıyordu.Ulan bulamadım şimdi iyi mi ? :/

Gerçekten müthiş fotoğraf.

Lord Ricko Joel dedi ki...

Olağanüstü... Daha büyük ve yazısız hallerine ulaşamaz mıyız ? ( bu hali de olur tabii ) ( Fotoğrafı çeken arkadaş buranın ziyaretçilerinden birisidir belki )

dertasacimbom dedi ki...

Emeği geçenlere tebrikler. İlkinin patlamasından sonra, kısa sürede bunu başarmaları gerçekten tebrik edilmesi gereken bir durum.

Şunu da söylemeden geçemiycem artık "herkes haddini bilecek" pankartıda sıktı artık temcit pilavı gibi açmanın bi manası yok. paraya kıyıp yeni sloganlarla pankartı yenilemek lazım ayıp oluyor artık :) (paraya kıymak espri babında söledim aman diim...)

dertasacimbom dedi ki...

Emeği geçenlere tebrikler. İlkinin patlamasından sonra, kısa sürede bunu başarmaları gerçekten tebrik edilmesi gereken bir durum.

Şunu da söylemeden geçemiycem artık "herkes haddini bilecek" pankartıda sıktı artık temcit pilavı gibi açmanın bi manası yok. paraya kıyıp yeni sloganlarla pankartı yenilemek lazım ayıp oluyor artık :) (paraya kıymak lafını espri babında söledim aman diim...)

mcD dedi ki...

daha büyüğü mutlak vardır, nereden bulabiliriz acaba :s

Unknown dedi ki...

herkes gercekten haddini bilene kadar o pankart acilmaya devam edilsin bence