Pazartesi, Ekim 19, 2009

Erdem ve Ahlak

Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Galatasaray maçı için 3 grubun ortaklaşa yaptığı koreografi, şeref yoksunu boşboğazlar nedeniyle iptal edilmiştir.

Geçmiş yıllarda günler öncesinden patlayan koreografilerini midesizce uygulayanların, bugün keyifli bir şekilde klavye tatmini yaşaması onların değil içimizdeki ahlak yoksunu insanların gösterdiği bir erdemsizliktir.Bu erdemsizliğin bedeli muhatabına en ağır şekilde ödetilecektir.

İki senedir firesiz yoluna devam eden koreo birlikteliğinin, patlayan koreografi sonrası bir takım sorgulamaları kendi içerisinde yapacağı bir gerçektir. Koreo toplantılarının ilkinde belirtilen ''sızma olursa iptal olur'' sözünün ihlali, her şekilde değerlendirilip gereği yerine getirilecektir.

Klavye üzerinden masturbasyon yapan lüzumsuz insanlar, 15 günlük emeklerin çöpe atılmasını doyumsuzca kutlayabilir.

İlgilenenlere duyurulur

Grup CK
http://grupck.com/portal/Article.php?ID=94

***

Dün oynanan Gaziantepspor maçı ve önümüzdeki iki önemli maça dair yazılar yazmaya planlarken başımıza gelen olaya bak!. Yazıklar olsun. Giden onca emeğe üzülüyor insan. Damdan düşenin halinden yine en iyi daha önce damdan düşmüş olanlar anlar. Bu bakımdan empatiyle yaklaşan, adabıyla yorum yapan bazı Galatasaraylı tribün peşinde koşan arkadaşları tenzih ederim. Tepikimiz diğer grupta kalanl tipleredir.

Olaya neden olan lavuğa da ne desem ki? Bizimkilerle birlikte çalışmalara gelip giden biri belki de.. İçeri başka dışarı başka oynayan lavuklar var ne yazık ki.. Ve onların boşboğazlığı başkalarının emeklerinin boşa gitmesine sebep oluyor işte böyle..

8 comments:

ygtylmz dedi ki...

Yeni bir çalışma yapılmayacak mı ? Ayrıca gerçekten içinizden birinin bu olayı dışarı sızdırmasına anlam veremiyorum . Ben Msn'de muhtarcanala konuşurken soruyordum koreo ne diye bana 1 kere bile söylememişti vallah :) Herkesin onun gibi olması lazım . Ayıp gerçekten .

varol döken dedi ki...

açığa çıktıysa ve yayınlanmayacaksa öğrenebilir miyiz ortega?

ultras/Movement dedi ki...

Sevmedim bu işi! Geçmiş olsun...
Her tribünde var böyle tipler...
Fener tribünlerine tekrar geçmiş olsun...

Ortega dedi ki...

Varol abi,

Şu aşamada bi de buradan tabii, bir şey demek mümkün değil.. Hele şu derbi bir geçsin derim.

steven_stiffler dedi ki...

Kim olduğu belli mi ?

frknlbhr dedi ki...

oof of bu macta kareografi olmalıydı...

Adsız dedi ki...

http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/10/21/koreografi_iptal_oldu

twilost dedi ki...

artık maç geçti merak ediyorum o koreografi bu değildi sanırsam.. o neydi?