Çarşamba, Ekim 14, 2009

Bismillah

Fenerbahçe A2 takımımız Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Takımımız karşılaşmadan 26. dakikada Berk Elitez'in attığı golle 1-0 galip ayrıldı. A2 Ligi Marmara Grubu'nda bulunan Fenerbahçemiz bu galibiyet ile puanını 15'e çıkarttı.

Karşılaşmayı Asbaşkanlarımızdan İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı ve Fenerbahçe Futbol (A) Takımı antrenörlerinden İrfan Saraloğlu da izledi.

Fenerbahçe 1 – 0 Galatasaray

Saha: Lefter Küçükandonyadis Tesisleri
Hakemler: Tayfur Özkan, Barbaros Kömürcü, Tunay Ateş
Fenerbahçe: Ertuğrul, Murat, Devrimcan, Hasan, Serhat, Enis (Dk. 80 Birindar), Barış (Dk. 70 Semih), Doğukan, Berk (Dk. 87 Yiğit), İsmail, Furkan
Galatasaray: Emirhan, Serkan (Dk. 45 Mertan Caner), Emrah (Dk. 46 Yusuf Arıkan), Murat, Sinan, Serdar, Caner (Dk. 70 Uğur), Cumhur, Yusuf Akyel, Alparslan, Anıl
Gol: Dk. 26 Berk
Sarı Kartlar: Dk. 38 Berk, Dk. 71 Furkan, Dk. 88 Ertuğrul, Dk. 89 Yiğit (Fenerbahçe)

not: Galatasaray maçta bir penaltı kaçırmış.

12 comments:

Ömer dedi ki...

Guzel guzel, boylelikle GS'nin onunde liderlige kurulduk.

Adsız dedi ki...

galatasaray paf takımının 6 oyuncusunun U19 milli takımıyla dün maça çıktıgı için bugün oynayamadığını belirtmek gerek.. fenerbahçeden kaç oyuncu çagrılmış diye soracak olursanız BİR.. oda ankaragücünden alınan abdulkadir kayalı fenere gelmemiş olsaydı şuan başka bir milli takım kampına çagrılabilirdi..

Ortega dedi ki...

Galatasaray'ın ilk onbirinde Alpaslan, Serkan Kurtulus, Serdar Eyilik gibi zaman zaman A takımda sans bulan oyuncular var. Ona da dikkat etmek lazım :)

Adsız dedi ki...

bu saydıgın uc oyuncular en son hangi macta ilk onbirde oynamıs merak ediyorum...

Ortega dedi ki...

Yok ben genel olarak dedim. Düzenli forma şansı bılmaktan bahsetmiyorum. Yani sahadaki diğer oyunculara göre daha tecrübeli isimler. Futbolda da bu önemli bir şeydir aslında.

İsim neydi bu arada, bir şey yazmadığı için adsız bey demek garip geliyor :)

POSTER BOY NYC dedi ki...

Sen bu ligin yarismaci degilde yetistirmeci bir lig oldugunu bilmiyosan gecmis olsun sana zaten.Maci izledysen oynan oyunuda gormussundur.Fenebahcenin gencleri ortaa bir sey koymadilar.90 dakka kapanmaktan baska.Senelerdir yetistirdigi tek urun olan ozgur ceki bile daha 1 mac oynamadan sata bir club fenerbahce.Nye fenerbahcenin bir paf takimi var niye bu takim macyapiyor ve niye hala fenerbahcenin paf takiminda oynayip hicbirsey olamiyacagini nlamayan gencler b takimda oynuyor gercekten merak ediyorum acikasi.Aziz dcikip boyle tesis yaptik soyle altyapi kurduk diye geziniyor ortalikta eee kurdunda kime kurdun neye kurdun.20 senede alt yapidn gelip oynayan bir tane adam mi varZaten fenerbahce club yapisi olarak genclere tahamul eden onlrin gelisimini izlemeye hevesli bir club degil.Hazir olani al harca gec.Bu gun tarigi devler liginde gordu icim acidi valla.

Adsız dedi ki...

genelleme yapmak ne guzel ama dimi...bol kepce

Ortega dedi ki...

Maçı izleyemedim. İş güç davasına. Ligin hangi amaçlı kurulduğu muamma. Önce onu bilelim. Karambole gidiyor her şey. Yetiştirmeci olduğunu zannediyorsak, yanılıyoruz.

Bir Fenerbahçeli için, Galatasaray'ı herhangi bir branşta yenmek güzel bir şeydir. Tam tersi Galatasaraylılar için olduğu gibi.

Fenerbahçe alytapısı için olan yorumlarımı blogu takip edenler bilir. Ekstradan bir şey yazmama gerek yok.

Volkan Yavaş dedi ki...

"Bir Fenerbahçeli için, Galatasaray'ı herhangi bir branşta yenmek güzel bir şeydir. Tam tersi Galatasaraylılar için olduğu gibi." kesinlikle katiliyorum.Kaldi ki geçen haftaki Voleybol karsilasmasinda da gülen taraf Fenerbahçe oldu.Üstelik deplasmanda.Ardindan açiklamalarda bulunan Gs Antrenörü, maglubiyeti maçin geç baslamasina bagladi.Sanki sadece Gs geç basladi,Fenerbahçe ayni zamanda baslamadi ve olasi etkiler Fenerbahçe üzerinde etki göstermedi.ilginç :/

kutay dedi ki...

sonuçta bu bir derbidir. yetiştime değil amaç gazoz olsa da cubukluvsparçalı karşılaşıyorsa bu maç önemlidir.
fenerbahçe yendi, biz yenildik, eski bir tezahuratı dillendirmekten başka elden bir şey gelmez, abileri gelecek...)

@ortega
yalnız gs'ın 9 eksikle çıkıyor olmasını 3 a takım oyuncusuyla çıkmasına nasıl bağladın? yani a2de fazla a takım oyuncusu oynatmak adaletsiz (adaletsiz derken güç olarak, kıyas yaparken) bir şeymiş gibi gösterdin, ne güzel ki oynamayan 9 topçumuz milli takımda, oynayan 3 topçumuz a takımda, çubukluya mağlup olmanın tesellisidir...

Adsız dedi ki...

Bari Elano'yu da getirseydiniz :D

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın A2 Ligi’ndeki derbi mücadelesinde gülen 1-0’lık sonuçla sarı-lacivertliler oldu.

Galatasaray’ın, Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ndeki maça as takımdaki bazı genç oyuncularla çıkması ise esprilere neden oldu. , A2 derbisinde Serkan Kurtuluş, Alpaslan Erdem, Serdar Eyilik ve Murat Akça gibi Frank Rijkaard’ın zaman zaman as takımda şans verdiği oyuncularla mücadele etmesi, F.Bahçeli taraftarların diline takıldı.


Berk’in 26. dakikadaki golüyle üç puana uzanan Fenerbahçe taraftarlarının yüzünü güldürürken, sarı-lacivertli tribünlerin ilk hedefi Galatasaray kalecisi Emirhan oldu. Taraftarlar, “Ne yaparsan yap kaderiniz bu. 4 mü olsun,6 mı?” diye genç file bekçisine bağırdılar.Ardından tribünler bu kez A takım oyuncularıyla sahaya çıkan rakiplerine yöneldi. “Elano’yu da getirseydiniz. 10 gün sonra yine bu kez ağabeylerinizi Kadıköy’e bekliyoruz” diye takılan sarı lacivertli taraftarlar, Serkan Kurtuluş’a da “Sen hiç Kadıköy’de Galatasaray galibiyeti gördün mü? Bu provaydı” diye laf attı.

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe A2 takımının 3 oyuncusu Okan Alkan, Onur Karakabak ve Gökay İravul da U17 milli takımında olduklarından bu maçta oynayamadılar.

Bu arada hatırlatmak isterim, Türkiye'nin de katıldığı U17 Dünya Kupası 24 Ekim'de başlayacak, maçlar da bildiğim kadarıyla Eurosport'tan yayınlanacak.

Alper