Perşembe, Eylül 10, 2009

Bilmem Ne Basın!


Depremi bekliyorduk. Daha çok insan ölecekti. Daha süper kareler yakalayacaktık. Manyak haber çıkacaktı lan. Neyse sel felaketiyle idare edelim şimdilik.

***
Konuyla ilgili süpersonik açıklamalar yapan Kadir Topbaş'ı da ayrı selamlıyorum buradan. Beyana gel...

"Gezegenimizi kötü kullanıyoruz"

4 comments:

Adsız dedi ki...

Oha. "Krizden pay çıkardık"tan farkı nedir bunun?

bozzio levin stevens dedi ki...

biraz abartmışsın ortega kardeş. adam deprem bekliyorduk sel vurdu demiş ben burda oha oha şerefsizler demeyi gerektirecek bir durum göremiyorum. deprem öngörüleri konuşuluyor televizyonlarda bu aralar hiç rastlamadın mı? tabi yine de lüzumsuz bir haber başlığı fakat orrrospuçocukları diyecek sinkaf edecek bir durum kesinlikle yok. gerçi son zamanlarda bütün ekşi sözlük gençliği böyle kafa sikiyor malesef. illa eleştirecem diye en olmadık şeyleri bile bulup orasından burasından parlatıyorlar. sen de bu hastalığa kapılma. kapıldıysan kurtul. vali gak demiş vay şerefsiz vali, topbaş guk demiş vay şerefsiz topbaş, baydı bunlar artık, kurtul sen de rahatla at bütün yükünü, boşa al, rölantiye al. sevgiler.

Adsız dedi ki...

“Belediyelere sel haritası çıkartıp nereleri su basabileceği öngörüsünde bulunabileceğimizi yazdık. Cevap bile gelmedi” Su Vakfı Başkanı

abartmamak lazımm hakikatten :/

bozzio levin stevens dedi ki...

benim adsız kardeşim, ben su vakfı başkanıyla veya onunla ilintili bir söz mü söylemişim? sen de dem vurduğum o zihniyetin bayrak tutanlarından birisin anlaşılan. sırf eleştirmek, sırf laf sokmak, sırf kuru muhalefet. yanlış anlama ama durum bu. adamları seversin sevmessin bunlar ayrı şeyler, ben de akp mkyk üyesi değilim fakat öyle her laflarına(ki çoğu abartılıyor) oha şerefsizler!! diye tepki vermek hiç normal değil. yani 10 tane söz ediyorsa en azından 2 tanesi siyasetten bağımsız ve belki de doğru tespitler oluyordur dimi bu adamların? onlar bile taşak malzemesi oluyor sırf nefret edildikleri için. saatlerce geyiği yapılıyor internet ortamında ve bayıyor. bayıyor artık. malesef son zamanlarda hayatı ekşi sözlük - mizah dergileri ve bobiler/alkışlarlayaşıyorum ekseninde dönen bir gençlik var. kimsenin özelinde söylemiyorum bunları ama malesef bunla gelen de belirgin bir sürü psikolojisi var. özellikle bu light siyaset mevzularında. adamı sevmiyorsan başka bir noktasını bul, illa ekşi sözlükte hit olmuş sözleriyle saldırma. madem sorun var, hafif de detaya gir. afet olmuş bir sürü insan can vermiş sen eleştirmek için topbaşın geyiklerini kullanıyorsun, iş mi yani bu? hoş mu bu? adam belki de dünyanın en suçlu en şerefsiz insanı, ama ne demiş gezegenimizi kötü kullanıyoruz demiş tamam sen bunu dedin ya bittin artık. halbuki daha mantıklı yaklaşılsa bunlara.. her neyse ben bu görüntüden şahsen sıkıldım. isterim ki enerjinizi buna harcamayın.