Cuma, Ağustos 21, 2009

Sion 0 Fenerbahçe 2



Alex'in yokluğunda Emre'nin sazı eline almasını, Kazım ve Santos'un ona eşlik etmesini bekliyordum. Lakin Emre vasattı. . Kazım için maçın adamıydı desem abartmış olmam sanırım. Santos'un golünde Güiza'nın göğüs pası şıktı, Santos'un vuruşu ise daha şıktı. Deivid ise hiç yoktu oyunda bu arada.

Güiza'nın boş kaleye kaçırdığı pozisyon için yuh demekten başka diyecek bir şey yoktur herhalde. Zamanında benzer pozisyonda Kezman'a sallayanlar ne derler acaba? (heheh)

Lugano'nun geride olması takımı bilmem ama bana ciddi manada güven veriyor. Hakeme itiraz ettiği pozisyonları falan görünce de formundan bir şey kaybetmediğini düşündüm.

Tempomuz Sivasspor maçındaki kadar yüksek değildi. Rölantide oynadık. Rakibin hava toplarında zaman zaman tehlikeli olduğu anlar oldu. Bi de Mpenza'nın direkten dönen topu da mühim bir pozisyondu.

Öyle ya da böyle bir Avrupa kupası maçında, Sion ayarında bir takımdan, deplasmanda gol yemeden 2-0 galip dönmek güzeldir. Kadıköy'de formalite icabı çıkılacak maçta da sürpriz yaşamadan gruplara geçelim artık bi zahmet.

3 comments:

Adsız dedi ki...

Bu maç 2-0lık mıydı? Kaç tane pozisyon çöpe gitti kaç tane? Fenerbahçe İsviçre'de yine kalitesini gösterdi dün akşam. Çok da başarılı bir maç çıkardı. Yurt dışından destek veren gurbetçilerimizin de, burdaki milyonlarca destekçesinin de yüzünü güldürdü. Avrupa Ligi'nde başarılar Fenerbahçe.

Unknown dedi ki...

kazım ın dünkü macta son derece laubali,gereksiz oynadıgını düsünüyorum.adam topu alıyor yarım saat etrafına bakıyor,ayaklarıyla tuha tuhaf hareketler yapıyor.bal yapmayan bir yetenegi var bu cocugun.

Tolga Şener dedi ki...

Kazım Kazım'ın kesinlikle Fenerbahçe'de yeri olmadığını düşünüyorum, ayrıca dünkü maçtada resmen bizi hasta etti, kendine çalım atmaktan başka bir işe yaramayan bir adam benim için, hele birde aklı sıra etrafındakilere kaçması gereken yeri göstermiyoru mu? deli ediyor insanı, Daum umarım Kazım ısrarından vazgeçer bir an önce kadro dışı kalır hatta ingiltereye mi nereye gidiyorsa gider.