Pazar, Ağustos 02, 2009

Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Fener'im!

Fenerbahçe 5 Honved 1

Kumburgaz'dan yola çıktım. Kadıköy'e gidiş bayağı uzun sürdü, ama Fenerbahçe için değer tabii. Bu maç Maraton A Blok'taydım (Serhat kardeşim sağolsun). İstesem bu kadar denk gelmezdi herhalde. Tribünlerin küllerinden doğmasını beklediğimiz bir sezonda, ilk maçta bazı eksiklere rağmen Maraton A'da olmak güzeldi. Bunun üstüne, Fenerbahçesiz geçen günlerin hasretiyle birlikte, tribün adına olumlu işaretleri yaşadığımız ve üstüne bol gollü bir maç olması da bence işin kaymağı oldu.

Bazı arkadaşlar maç yazısını neden yazmadığımı sormuş. Açıkçası tribündeki atmosferi yaşamak, izlemek gibi işlerle uğraştığımdan, maça bakmaya pek fırsat bulamadım. Spor yazarları takımı öve öve bitiremiyor ama ben temkinliyim. Sıradan bir takımla oynadık. Ayaklarımızı yerden kesmemeliyiz. Sadece Emre'nin, görebildiğim kadarıyla, olağanüstü denebilecek bir performans sergilediğini söyleyebilirim. Onun dışında ne yazsam, buraya öylesine yazmışım gibi olur.
Esas bu akşam oynanacak Süper Kupa finalinde takımın oynayacağı futbol daha önemli malum. Maça gidemiyorum. Artık televizyondan izleyebildiğimiz kadar buraya bir şeyler yazmaya çalışırız.

Not: "Senin hasretin bize ölüm demek" pankartı da 10 numara olmuş. Emeği geçen kardeşlerime teşekkürler..

4 comments:

Adsız dedi ki...

pankart güzeldi. ellerine sağlık. da senin bu sözü de tuttum. bu da pankart olacak türden bir söz.

kayser

Ortega dedi ki...

Bir el atıver de, bunu pankart yapalım o zaman Kayser reis :D

Sponsor ol. Pankart yapılsın bu söz demekle olmuyor bu işler. Sen de bilirsin. Beziydi, boyasıydı derken bir sürü masrafı var :D

Adsız dedi ki...

yapılacaksa ben olayım?

Ortega dedi ki...

Hocam, isim cisim yazmamışsın :D
Pankart meseleleriyle ilgili ya da herhangi bir konuyla ilgili merak ettiğin varsa; elburrito23@gmail.com 'dan ulaşabilirsin.