Cuma, Ağustos 14, 2009

Gelecek Nesillerin Fenerbahçe'yle Kucaklaşmasına Engel Olmayın!



Resmi sitede bilet zamlarıyla ilgili bir açıklama vardı bugün. Umarım şaka yapmışlardır. O konuyla da alakalı bir şeyler yazmak lazım ama bekleyelim bakalım. Belki vazgeçerler bu politikadan.

3 comments:

Adsız dedi ki...

Bilet fiyatlarini daha asagiya cekmekle birlikte yuksek bedelli disiplin kurulu cezalarini da kamera ve özel guvenlik sistemlerini kullanarak tespit edilmis bu suursuz bireylere fatura etmeye ne dersiniz?

Maclarda sapik duygularini bastirmak isteyen adam 30 TL'ye stada girmek istiyor, kufur ediyor, kalkip bir insana cakmak firlatiyor, cezasi klube en az 20.000 TL.

Tabiki cok paraya satin alan adam bunlari yapmaz diye birsey kural yok, fakat amac biletli seyirciyi azaltip kombine almaya zorlamak. Kombine alan taraftar otomatik olarak guvenlik kontrol sistemi agina girmis oluyor tum bilgileriyle beraber. O zaman taskinlik yapanin butun sene kombine hakki yanabiliyor.

Bu dogru bir metod mu tartisilir tabiki !

Sekhranikos dedi ki...

kulüp açıklamasında sadece 6 lari zam yaptık diyor. Sormadan edemedim yani fenerimin bu 6 liralık ek geliremi ihtiyacı mevcut? vip locaların kombinelerine ekleyediniz 50 şer lari olaydı biteydi.

siniroldumabi dedi ki...

fenerbahçe kulübünün yaptığı zam o kulübün taraftarını ilgilendirir beni enterese etmez. adsız rumuzlu arkadaşın yorumuna galatasaray cephesinden birşey ekliyeyim. hangi maçtı hatırlamıyorum ama AliSamiYen VIP tribününde maçı izlerken arkadan bir eleman o kadar küfür etti ki koca koca kravatlı adamlar artık maçı bıraktı birbirlerine girdiler bu küfürden. diyeceğim odur ki adamın hamuru bozuksa, magandanın tekiyse bileti ne kadar pahalı yaparsan yap, yapacağından geri durmuyor. eşşeğe altın semer de vursan eşşek eşşektir..