Cuma, Temmuz 10, 2009

Ortaya Karşık Transfer Dedikoduları

* Glasgow Rangers gözünü Juve'li Trezeguet'e dikmiş durumda. David takımında kalmak istiyormuş ama.

* Liverpool menajeri Rafa Benitez, Xavi Alonso ve Mascherano'nun takımdan ayrılacaklarına dair haberlere cevaben yine hiçbirini satmaya niyetleri olmadıklarını açıklamış.

* Eto'o cephesinden her gün bir yerlere gidiyor haberi çıkıyor yabancı medyada. İsmi zikredilen kulüpler sırasıyla; Milan, M.United ve M.City.

* Fenerbahçe'nin bir sol açık alacağı iddiası dönüyor kulislerde. İddia edilen isimler Robben ve Maxi Rodriguez. Bu arada Poulsen cephesinde her gün başka bir haber çıkıyor. Artık bu ismin laf olsun diye ortaya atıldığını, hedef saptırma amaçlı gündemde tutulduğunu düşünüyorum ben de. Gerçi Poulsen'in eşini ikna etmek için hediye edildiği iddia edilen bir takı meselesi var ama ne derece doğrudur bu haber bilinmez.

* Claudio Pizzaro'nun adı Monaco'yla anılmaya başlanmış. En azından goal.com öyle iddia ediyor.

* Patrick Vieira, Birmingham City'nin teklifini reddetmiş.

* Tuncay Şanlı için en çok parayı verdiği iddia edilen kulüp Aston Villa.

* Beşiktaş'ın Tabata olayını çözemeyenlerdenim. Gaziantepspor Başkanı oyuncumuza Beşiktaş talip derken, Beşiktaş cephesinden ise yok öyle bir şey açıklaması geliyor.

* Lugano'nun geri döneceğine ve anlaşma istediğine dair haberler var. Gel ne olursan ol yine gel. "Bir artistlik yapıp gittin ama Lugano'sun sen, cansın" diyerektan karşılasak ya onu.

2 comments:

Turgay Keskin dedi ki...

Uğur Boral'dan sonra Robben'i taraftar kaldıramaz herhalde. Zaten transfer gerçekleşirse Uğur hemen Tokat yollarına düşer.

Adsız dedi ki...

star ana haber ronaldinho yakın pazarlıklar sürüyor dedi :)