Cumartesi, Mayıs 23, 2009

Kim Tanıyordu?


Aziz Yıldırım: "Lugano geldiği zaman kaç kişi tanıyordu. Yani ben olaylara sizin baktığınız gibi ya da kamuoyunun baktığı gibi bakmıyorum. Çünkü geldiği gün ne Lugano’yu tanıyan vardı, ne Edu’yu tanıyan vardı, ne Deivid’i tanıyan vardı, ilk defa belki burada isimlerini duydular. Ama burada çok kıymetli oldular."

el burrito: " Maldonado geldiği zaman kaç kişi tanıyordu? Yahut Josico, Reinaldo Vicente Simao, Suleyman Oulare... Geldikleri gün bu isimleri tanıyan az kişi vardı ama bugün birçok Fenerbahçe taraftarı bu isimleri çok iyi biliyor artık. Burada çok kıymetli oldular. Yani transferleri için o paralar harcandığına göre, kıymetli isimler olmalılar diye düşünüyorum. Sürekli bardağın dolu tarafını gösteriyorsunuz bize ama peki ya boş kısmı? Neden o tarafın bahsini hiç açmıyorsunuz sayın Başkanım?"

8 comments:

kayser soze dedi ki...

Fener medyasının asi sesi oldun iyice. adam yine başkan olacak fakat sen hala eleştiriyorsun adamı olm. halbuki alttan vermelisin gazı, yalamalısın başkanı. bu işler böyle oluyor bilmez diilsin :))))

Adsız dedi ki...

maldonadoda pornocu tipi var bence.

Adsız dedi ki...

bence o tip asil lugano da var.
rocco lugano.
:)

mcD dedi ki...

Fanatik fotomaç bir çok yalan haber yapar 1-2 tanesi tutunca biz demiştik diyip onları gösterirler.
başkan da aynı öyle, yapıyo yapıyo yalnızca yıldızı parlayanlardan bahssediyo.
Ama tabi ki fanatike fotomaça inanan insanlar bu adama da inanıyorlar.

alperensaylar dedi ki...

madem bilinmiyordu da niye toplamda 10 milyon euro'dan fazla verildi edu, lugano ve deivid'in bonservisi için? hadi edu ile deivid'i geçtim, yine başkanın biraz haklılık payı var burada daha da bir meşhur oldular da lugano gelmeden 7-8 ay önce sao paulo ile kıtalararası kupayı kaldırmadı mı?

NYG dedi ki...

işin garibi maldonado, josico, oulare, simao vd. isimlerin hepsini başkana o zamanın td'leri aldırmış.

başkan dinleme kimseyi işine bak diyesi geliyor insanın ama o zamanda eline yüzüne bulaştırıyor. Allah'ım nedir bu karambol :)

Temur dedi ki...

garibimmaldonado birsaçı vardı adam gibi nuda 3'e vurdular kınalı yapıncak gibi oldu adam.

KeFeLi dedi ki...

niyedir bilmem yorumları okuyunca aklıma "arapası atkinson" geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=oArLA8e4Dww

yaw preko-süleyman olare.

rocksteady-bebop tarzı bi ikili kurmuşuz zamanında.