Salı, Ekim 28, 2008

O Forma İçin Biz Ölürüz Siz Savaşın Yeter

Fenerbahçe 5 Bursaspor 2

Yasaklama sebebiyle Fenerbahçe-Bursaspor maçıyla ilgili bir şey yaz(a)madık. Maçın üstünden de bayağı bir zaman geçti. Ayrıca hem bu maçın, hem de Eskişehirspor-Galatasaray maçındaki hakemin kararları o kadar çok gündemi meşgul etti ki; bu maçla ilgili fazla bir şey yazasım yok bu yüzden.

Uzun süre sonra -en azından- silkinmiş gibi görünen bir Fenerbahçe takımı vardı sahada. İşler hemen düzelmeyecek elbette ama şu pankarttaki mesajı alsın topçular yeter. Başka bir şey istemiyoruz şu an!..

2 comments:

peralta dedi ki...

haftanın sözüne de koyunca deivid'i, birşeyler söylemek istiyorum bu adam üzerine... ilk senesinde eleştirilenin aksine çok kötü bulmazdım deivid'i. hani kesinlikle gereksizdi, ama o kadar da kötü değildi bence. zico'nun sağ kanat icadı da o sezon başlamıştı. inönü'de 1-0 kaybettiğimiz kupa maçının iyilerindendi. ligin sonlarına doğru kayseri deplasmanında attığı gol şampiyonluk habercisiyken, izmir sürgününde şampiyonluğun kendisini getirip bir anda sezonun en ilginç adamlarından biri oluvermişti.

sevilla maçında skoru 3-2 yaptığı golde elini böğrüne vura vura saha kenarına koşuşu, chelsea maçında attığı goldeki inanılmaz hırslı sevinci ile şu anda fenerbahcede en sevdiğim adamların başında geliyor. annesini kaybettiğinde söylediği sözler üzerine benim de gözümden yaşlar dökülüvermişti. içten, samimi1 hesapsız bir fenerbahceli deivid.

volkan demirel'den selçuk'tan çok daha fenerbahcelidir benim gözümde. şimdi çıkar, yıllık 3 milyon euro ister mesela. eh, o para tartışmaya açık ama emre'nin 3.5 milyon euroya oynadığı, pardon oynayamadığı bir takımda, deivid'in 3 milyon eurosu helal-i hoş olsun. duygusal adamdır, candır deivid de souza.

mrcool dedi ki...

pankart super bir kez daha helal olsun CK dedirtmistir.