Cumartesi, Ekim 04, 2008

Bu Pazar Nasıl Bir Pazar

1 Ekim 2006 günü Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Bursaspor maçında Fenerbahçe tribün grupları, GFB'ye destek amaçlı Migros tribününde toplanmıştı. Tabii bu haberi önceden duyan başkanımız Aziz Yıldırım önlemini sıkı almış, ve tribünde bizleri şaşırtan hadiselere imza atmıştı. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı, o gün esas işi olan camiayı yönetmeyi unutup, karanlık meselelere dalmıştı..

O olay geldi geçti dedik. Umarız bir daha yaşanmaz dedik ve geldik 4 ekim 2008'e. Bugün tarihi itibariyle tabii ki bu. Kadıköy'de yarın gece yani 5 Ekim tarihinde Kayserispor'la oynayacağız. Aradan 2 yıl geçmiş. İşler her geçen gün daha kötü bir hal almış tribün için. Açıklamalar, itiraflar, restleşmeler havada uçuşuyor..

Bu yazının sebebine gelince; bazı haberler alıyoruz. Pazar gecesi tribünde olmadık şeyler yaşanabilir.. Bu Pazar günü kulağımıza gelenlerin gerçek olmamasını temenni etmekten başka çaremiz yok şu an için. Aziz Yıldırım'ın sinirlendiğinde kural tanımadığını hepimiz biliyoruz, bu yüzden tedirgin olmakta haklıyız öyle sanıyorum..

Neyse, duyduklarımızın asılsız iddialar olmasını umuyorum..Zaten yeterince hır gür yaşanmakta. Bu yüzden, sayın Aziz Yıldırım'a şunu demek isterim;tribünle uğraşmak yerine, takımı toparlasınız çok daha iyi edersiniz başkanım..

2 comments:

Blogspor dedi ki...

Bari bu pazarımız iyi geçsin!

maria lopez garcia dedi ki...

Baştan söyleyeyim Aziz Yıldırım'ı severdim. En azından FB yönetiminin alışmadığımız ölçüde istikrarını severdim, beğenmeyen de olsa attığı somut adımları da takdir ederdim. Zamanında burada yazılan yazılara katılmadığım da oldu. Üstelik bir kısım içinde bulunarak bir kısım dışardan gözlemlediğim kadarıyla GFB'ye çok da bayılmam. Ama farketmez artık yeter. .Tek kimlik Fenerbahçelilikse o kimliğin parçasıdır taraftar. Aziz Yıldırım'dan çok daha büyük parçasıdır üstelik.Kimse bu taraftara böyle hoyratça böyle dikttatörce davranmamalı. Birisinin sesi çıkmalı ya artık daha gür çıkmalı ya da. Yahu hepsini geçtim takım be halde yaptıkları abuk subuk seçimlerle hala daha ne uğraşıyorsun be adam? Ufacık beyinli dediği insanların yarısı kadar beynin yok mu be?