Cuma, Ekim 17, 2008

Appi Nereye Gideceğini Bir Bilsek

Fotoğraf İnönü'den. O geceyi unutmak mümkün mü?

Ne zaman transfer spekülasyonları yazan bir spor sayfasına baksam, Appiah'ın bir yere gittiğini görüyorum. Ertesi gün aynı siteye bir daha bakıyorum, bu sefer Appiah başka bir yere gidiyor. İlginç olan şey, bir gün İtalya'ya dönecek denen Appiah'ın, ertesi gün Premier Lig yolcusu şeklinde tanımlanması.

Bu seferki haber yine Appiah Juve'ye dönüyor diye verilmiş. Tuttosport yazmış. Barça önce Yaya Toure'ye göz koymuş, umduğunu bulamayınca, rotayı Appiah'a çevirmiş.

Taraftarın tepkisini merak edip, Juve forumlarına bakınca da ilginç yorumlar görüyoruz. "Bize ilk onbir için oyuncu lazım. Yeterince yedeğimiz var", diyenler var ve "Appiah mı? Tekrar mı? Hayır olamaz" diyenler de var. Bu tepkiler bana garip geldi. Appiah'ın bu denli sevilmediğinden haberim yoktu açıkçası.

Son olarak, sağlam Appiah'ın şu anki Fenerbahçe orta sahasına ilaç gibi geleceği kesin ama elden ne gelir işte?

Not: Bir rivayete göre Galliani şu sıralar Beckham'ı İtalya'ya getirmenin yollarını arıyormuş. Habere yorum yapan Milan manyağı bir arkadaşım sözleriyle yazıya son verelim.. "Onu da getir, hepsini getir Galliani. Ne kadar pişmaniye varsa getir. Takımı emekliler kulübü haline getirdiniz resmen..."

2 comments:

İlker Yılmaz dedi ki...

juve paraya kıyıp kalite almalı. poulsen, sissoko, appiah gibi isimlerle gidemez daha ileri.
iyi bir appiah'tan ziyade şu an ki appiah bile fener'e çok iyi giderdi.

Adsız dedi ki...

ya 3 sene onceki appiah tamam dunyanin her takiminda oynar ama daha appiahtan olmaz be ortega bu saatten sonra. birde beckham hakkaten ne alaka ya??