Salı, Ekim 07, 2008

Anket Sonucu:Tevez Kulübeye Çekilmeli

M.United'ın hücum hattındaki zenginliği aşırı bulanlar, bu sebeple anketteki 4 isimden birisinin yedek kulübesine çekilmesi gerektiğine inananlar var Ada basınında. Biz de blog okuyucularına soralım, onlara göre Fergie kimi kulübeye göndermeliymiş öğrenelim, dedik. Tabii seçeneklerden birini de "hiçbirini" takımdan kesmemeli diye verdik.

Ankette Carlos Tevez en çok oyu alan oyuncu oldu. Blog okuyucuları şeyet biri takımdan kesilecekse, bunun Tevez olduğunu düşünüyorlar. Oyların %64'ünü almış Tevez. Ona en yakın oy alan seçenek ise takımdan bu 4'lünün hiçbirisini kesilmemesi gerektiğine inananların işaretlediği "hiçbiri" seçeneği. Bu seçenek de oyların % 35'ini almış durumda.

İşimiz Fergie'ye akıl vermek değil. Haddimiz değil zaten. Adama "sen kim oluyorsun?", derler..Blog okurlarının tepkisini merak ettik sadece.

Katılım için teşekkürler. Bir sonraki ankette görüşmek üzere..

5 comments:

Othello dedi ki...

Fergie hoca degil.

Adsız dedi ki...

hoca camide hoca camide
afet hoca

Derda KASAL dedi ki...

hepsi sahada olmalı

Adsız dedi ki...

Yüzdelik dilimlerde bi yanlışlık var sanırım. Ayrıca anket sonuçlarına bakarak Tevez'in Rooney yada Berbatov'dan kötü golcü olduğunu düşünmüyorum. Berbatov Rooney ve Tevez'e oranla farklı stili olan bi oyuncu. Rooney ve Tevez ise stil olarak çok benzeşiyorlar takımdan biri kesilicekse elbette bu ikiliden biri olucaktır.

Ortega dedi ki...

pulp,
Yüzdelik dilimlerde bir yanlışlık var tabii. %35 yazmam gerekirken, %53 yazmışım :D