Salı, Eylül 16, 2008

Severek izliyoruz

Koskoca Tarantino'nun ayak masajı yaptığı insan olarak bloga taşıdık onu önce.. Daha sonra "tam gaz" verdiği demeçlerle gündemimize girdi. Çok sevdik biz onu, hiç gitmesin istiyoruz bu topraklardan. Onun da niyeti yok gibi. Halbuki çok seviliyor Hollywood'da. Kendi öyle diyor. Biz, Didem'in yalancısıyız valla..

Gitme Didem, kal buralarda..n'olur..

***

Didem Erol, katıldığı " Orada Neler Oluyor" programında yine ilginç açıklamalar yaptı:

-Buraya diğerleri gibi popo üzerinde oturarak değil, popomu yırtarak geldim. Kıskanmayın ne olur Hollywood’a gidin, Morgan Freeman ve Oliver Stone sizinde olur.
-Kimse bilmiyor ama Kevin Costner İstanbul’a geldiğinde onunla odasında sabahladım. Çok güzel zaman geçirdik. Sosyetik kadınlar kapıda beklerken ben içerdeydim. Reklam yapmak isteseydim o ortamın fotoğrafını çekip basına verirdim.
-Buradaki gerçek sanatçılar (Haluk Bilginer, Halül Ergün vb.) soyunup poz verdiğim için beni dışlıyor. Halbu ki ne Oliver nede Tarantino bana bunu yapmıyor. Onlarla oturup Shakespeare konuşuyorum. Bana ‘ bırak Türkiye’yi gel, sen oraya fazlasın’ diyorlar.
‘Ben öpüşüp sevişmeyene oyuncu demem. Melih Ekener’de karısından korktuğunu söyleyerek rol gereği benimle öpüşmedi. Filmdeki en büyük hata buydu.

3 comments:

Blogspor dedi ki...

Bu blog sayesinde Didem Erol fanım!

farawaysoclose dedi ki...

"kimse bilmiyor ama, reklam yapmak istemezdim..." diye diye duyurmadığı var mı acaba??

Yağız Gönüler dedi ki...

bu yeni moda. herkes kevin costnerla falan sabahlıyor. ben de angelina ile sabahladım.