Pazartesi, Ağustos 04, 2008

Kapılar Açılsın , Çatışmalar Başlasın

Daha ne biz MTK'yı resmen elemişiz, ne de Partizan rakibi olan Bakü'yü..ama iki taraf da şimdiden olası eşleşmenin hazırlıklarına başladı. Partizan'ın meşhur taraftar grubu Grobari'yi, biz Fenerbahçe tribünleri olarak dört gözle bekliyoruz. Gerçi antu tayfası ne düşünüyor bilmiyorum. Hani "Fenerbahçe taraftarının resmi sitesi"ymiş ya..O bakımdan..Bizim tribün adına konuşmakla haddimi aşar mıyım acep (!)

Karşı cepheden şöyle bir yazı çıkmış.

"Now we know, our next opponent, providing that we go past Inter, will be more then likely Turkish Fenerbahce, who defeated Hungarian MTK by 2:0 in a first game of a 2nd round. Everyone knows who Fenerbahce is so there is no need to repeat it. They are a terrific club and Partizan will have to work very hard if we want to see Champions League. Hard it will be, but not impossible. And then there are bastards from UEFA, whom obviously want to control Serbian political scene, along with their bum brothers from EU. During today's discussions Partizan's representative was called in to report why were Partizan fans involved in political unrest in Belgrade, few days ago. WHY DO YOU CARE???!!! This is our country and we will do what we think is right. During the game with Inter, and hopefully Fenerbahce, we have to obey the rules, but outside of a stadium WE DECIDE, NOT FUCKIN' UEFA!"

Gördüğünüz gibi adamlar her şeyin farkında. Saha içerisinde kurallara uyarız ama dışarı da bizim kurallarımız geçerli diyorlar. İlk maçtaki tutumlarına göre, rövanşta Kadıköy'de ona göre bir hazırlığa gidilir. İmkan olsa, bu deplasmana her türlü akmak lazım (gerçi eşleşme kesinleşmiş gibi konuşuyor ama yanılmam umarım)..ama imkansızlıklar..

Son olarak Alper abi'nin de dediği gibi, Kadıköy sakinleri, Gate 13'ten sonra sağlam bir tribün görecekler gibi.. İnşallah diyelim tabii. Önce biz MTK'yı geçelim, onlar da rakiplerini..

3 comments:

Blogspor dedi ki...

Hayırlısı olsun ama.Türkiye'de bizde dışarıda kurallara uymayız =)

biggins dedi ki...

Daha geçenlerde izledim belgesellerini, adamlar bir hayli sağlam. Bunun yanında hafiften sıyırmışlarda..

Conrad Bundy dedi ki...

sırbistan sanırım vize istemiyordu Türk vatandaşlarından öyle birşey duymuştum da tabi gidicek olduktan sonra dert vize olsun :)