Salı, Temmuz 08, 2008

Olan Biten vol. Bilmem Kaç

Her şerde bir hayır ve her hayırda bir de şer yatılıdır..Sanırım şu sıralar hal-i pür melalimi en iyi anlatan söz bu olsa gerek.. İngiliz dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldum ama aynı zamanda Marmara Üniversitesi'nde almakta olduğum İngilizce öğretmenliği sertifika programında 2 ders bıraktım. İlk dönem bir, ikinci dönem bir şeklinde. Oysa bu cuma ilk dönemki dersten tek ders sınavına girmeyi planlıyordum.Hayat bir kez daha kapattığım köşeden gol attı bana..Lakin felsefemi değiştirecek değilim..vardır elbet bu şerrin de bir hayrı diyorum. Üzüldüğüm tek nokta sponsorum olan Babamın emeği ve beklentileri..Laf aramızda, benim böyle bir oğlum olsa, eşeğin sudan dönmesine izin vermeyerek ömür boyu sopa atarım..O kesin..

Blog denen şey aşırı kişisel bir hadise.Bu yüzden bunları anlatmak abes gelmiyor bana. 3-5 arkadaşın okuduğu bir sayfa olmaktan da çıktı gerçi buralar. Google Analytics programı sayesinde günde kaç ziyaret var ve bunlar nerelerden yapılıyor öğrenir olduk..ve bir hayli de şaşırır oldum. Bu kadar takip edilmek benim gibi bir fani için normal midir diye?

Yazmıyorken neler oldu..İspanya Avrupa Şampiyonu oldu, şampiyon hocaları Fenerbahçe'ye geldi..Galatasaray, Kewell'ı aldı..Hasan Doğan vefat etti.. Bunlar futbolla alakalı olanlar.. Eskiden Ergenekon yurdun adıyken, şimdi soruşturmanın adı oldu. Herkes için adalet naraları atasım var. Paşalara da adalet ayarı gerek di mi ama?

Hayatın ikinci ve zor evresine hazırlık amacıyla konferans, seminer vb. faaliyetlere katıldık. Dil biliyor olmanın ehemmiyetinin anlatıldığı konuşmalara şahit oldum..2 tane (birisi iyi değil gerçi) bildiğimiz için sevindik.. İş görüşmesi vb. şeyleri yapar olduk. Bu da resmen büyüdüğümüzün göstergesi olsa gerek.

Şu son olay moralimi çok bozdu..Blog falan uğraşmak istemiyorum bundan sonra dedim ama sonradan vazgeçtim. Nihayetinde burası benim için rahatlama köşesi.. Eskisi kadar faal olmasam da ara sıra bir şeyler karalamayı planlamaktayım. Futbol blogu muamelesi görüyor burası ama daha çok hayatın kendisi vardır burada..Öyle olmalı ya da..Yine futbol olur elbet ama işin içine bir de hayatı katmak gerek derim..ve bu yazı da burada biter..

3 comments:

Murat YILMAZ dedi ki...

beğenerek okuduğumuz yazılarının devamı diliyoruz. günde bir post yeter bize ortega..

voodoo girl dedi ki...

futbol zaten hayatın ta kendisidir diyeyim özlü söz gibi gözüksün :) hoşgeldin.

bir de futbol haberleri verirken beşiktaş'tan hiç bahsetmemişsin ya, kırdın kalbimi :)

Taylanov dedi ki...

Harç ödemedkten imanım gevredi hocam. Delirmek üzereyim.