Cumartesi, Temmuz 26, 2008

2008-09 Fenerbahçe Formaları

Çubuklu hariç, bu yeni formaların tasarımını beğenmedim. İnternette yapılan yorumlar milletin beğendiğini gösteriyor, bir tek geri kafalı benim sanırım.

Siz neler düşünmektesiniz?

15 comments:

Adsız dedi ki...

en sağdaki forma millitakım çakması olmuş...her zamanki gibi klasik güzel gerisi bi işe yaramaz...bu saçma tasarımlar yerine -sanırım 2002deydi- kullandığımız beyaz formayı tercih ederim.

Zoma dedi ki...

Neon askıda kötü görünse de, futbolcu üzerinde güzel gözüküyor bence. Benim oldukça hoşuma gitti. Tabii Betis'le oynadığımız dönemde giydiğimiz sapsarı forma-lacivert şortu hatırlattığından da olabilir.

alperensaylar dedi ki...

enine şeritli celtic den çok bayernin geçen sene giydiği ve bu sene de giyeceği formaya benziyor.

muhder dedi ki...

her zaman böyle olur bu süreç. ilk çıktığında bi dudak bükmek, yerinde görüp eh işte demek, akabinde takımda görüp alışmak. ancak gönül isterdi ki sarı-beyaz çubuklu her daim kalıp klasikleşseydi

Flamboyant Striker dedi ki...

Çubukluyu beğenmeme gibi bir opsiyonumuz olduğunu düşünmüyorum. Formaların askıdaki halini değil de futbolcuların üstündeki halini beğendim açıkçası. Yalnız avea'nın bu reklam olayına bir standart getirmesi ve bu standartı küçük tutması lazım. Bazı formalarda normalden biraz büyük, bazılarında aşırı büyük oluyor. Çubukludaki bir nebze normal gibi gözüküyor fakat neon, bayrak ve enine çizgilideki baya büyük. Ya da formaların renklerinden ve dizaynlarından bana öyle geliyor.

Adsız dedi ki...

bütün formaları ilk defa bu kadar beğendim. iki sezondur forma konusunda iyi işler yapılıyor açıkçası. enine çizgili forma hep olsun bence de. hoş geçen sene de sarı beyaz forma için demeştik, demekki sarı beyazlı bi formamız hep olsun =)

rddk dedi ki...

Buraya yazdım gerçi;

http://www.3puan.net/2008/07/2008-2009-sezonu-fenerbahe-formalar.html

---
Forma fiyatları 85 ytl.
Taraftar forması 55 ytl. (Sadece çubuklu var)

Satın almak için buyrun...

Formalar Fenerbahçe forması yerine Avea forması gibi duruyor. Hani madem 85 ytl verip forma satın alıyoruz, sponsorlarla özel bir şekilde anlaşıp reklamsız forma çıkarsınlar ona da 100 kağıt verelim en azından reklam tabelası gibi dolaşmayalım...
---

Bir de şöyle bir şey var;
http://www.3puan.net/2008/07/fenrbahe-formalar-ve-benzerleri.html

B. dedi ki...

Çubuklu her zaman aynıdır ama diğerleri konusunda adidas'ın kendi tasarımları olduğu için bişey diyemiyoruz pek (niye diyemiyorsun ki yönetim olarak karşı çıksana,ama çıkamıyorlar işte.) Aslına bakarsak geçen seneki tasarımlar bambaşkaydı bana göre.Birde formayı adidasa yaptırmasakta Fenerium markalı çıksa avea yazısınıda kaldırsak güzel olmaz mı be

Santiago dedi ki...

Klasik cubukluyu ayıralım o zaten ilk tercihimiz...
Bastaki guzel gorunuyo ama otekileri bende begenmedim.Fazla kreatif olmus

maria lopez garcia dedi ki...

beyaz bence oldukca guzel
vakti zamaninda belcikanin 86daki gogsu bantli formasina benziyor hafiften ki bence o forma en iyilerdendir.
sari-beyaz da keske cubuklu kalsaymis.
ama zamanla alisilir diye dusunuyorum en azindan cogu takimin klasik formasina yaptigi gibi cubuklumuzu berbat etmiyorlar.

Unknown dedi ki...

geçen sezonki sarı-beyaz çubukluyu çok beğenmiştim. alamamıştım ama bu sezon birkaç ufak değişiklikle aynı tasarımı çıkarırlar diye bekliyordum ama enine kalın çizgili çıkardılar. gözüme pek hoş gelmedi, üzerimde görmeden bir şey diyemem ama sanırım göğüs şeritli beyaz formayı alacağım. neon falan boş iş.

mhiziroglu dedi ki...

Neon forma iğrenç bence zaten oldum olası böyle şeyleri sevmemişimdir. Sarı beyaz eskisi gibi kalsa iyi olurdu bu halini beğenmedim. Ama bayrak forma güzel olmuş bence, almayı düşünüyorum. Çubukluya laf yok zaten:D

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

çubuklu bile güzel olmamış ki :(

Adsız dedi ki...

çubuklu, kötü

neon, vasat

sarı-beyaz, fuzuli

arda kalan, eh fena değil

olmuş.

forza pascal chimbonda

graSS dedi ki...

klasik çubukludaki avea yazısının arkasının laciver diktörtgen olması bozuyor,geçen sene de aynı hatayı yapmıştı bu formaları yapanlar. sponsoru ön plana çıkarmak için forma görüntüsünün içine ediyorlar.

olması gereken; avea yazısının dışına ince farklı renkte bir fligran.