Cumartesi, Temmuz 26, 2008

Twofifty

Daha önce vermiş miydik bilmiyorum ama, The Dark Knight vesilesi ile yeniden popülerlik kazanan IMDB Top 250 listesine dair en pratik ve işlevsel dış kaynak olan twofifty.org' u yeniden gündeme taşımanın zamanı geldi. Size listedeki filmlerden hangilerini izlediğinizi, yükselen ve inenleri, yeni girenleri görmenizi ve başkalarının listeleriyle beraber filmlere yorum imkanını sunan twofifty'i her sinemasevere öneriyoruz.

Üstelik siteye üye olmak için mail falan beklemeniz gerekmiyor. Buradaki formla giriş yapmanız ve sonrasında izlediğiniz filmlerin -mouse ile tıklamak suretiyle- üstünü çizerek kendi izlenmişlerinizi oluşturmanız mümkün. Sağ üst köşede toplam rakamı da görebilirsiniz. Geçen yıllara göre daha da hızlı güncellenen siteyi sık kullanılanlarınıza ekleyip arada ziyaret etmenizi öneririz. Duyumlarıma göre de sitenin altında bir Türk'ün imzası varmış. Ellerine sağlık diyoruz.

sinemaestro.com

1 comments:

Unknown dedi ki...

criticker.com da kullanılabilir bir site. izlediğinin filmleri izledim deyip isterseniz puan verebiliyorsunuz. izlediğiniz filmlere göre öneriler alıyorsunuz ve izlemek istediğiniz filmlerin listesini yapıp hatırlayabiliyorsunuz. iyi yani.