Perşembe, Haziran 19, 2008

Aç Kapa Aç Kapa Artema

Geleneksel YouTube kapatma günleri başlıklı yazıda fikrimizi beyan etmiştik bu hususta. YouTube hala erişime kapalı güzel ülkemde. Vtunnel.com adresi vasıtasıyla kullanmaya devam ediyoruz siteyi, lakin işin yolunu yordamını bilmeyen özgür internet kullanıcıları ne yapsın? Bu nasıl iştir, bir türlü anlamadım gitti..

Sürekli aynı lafları söylüyor gibi olacağım ama tekrar sormak isterim; bu yasak nedir? ne içindir? kime yasak koyuyoruz? tepkimiz neye ya da kime? bizler siteye erişmeyince ne oluyor? dünyanın geri kalanı bahsi geçen videoları izlemiyor mu peki?

Yukarıdaki sorulara makul cevap verebilecek devlet yetkilieri var mı bu ülkede? Merak ettim..

5 comments:

Mucoid dedi ki...

bir sürü +18 sitelerini kapatmayıp youtube'u kapatmak ne mantıktır bende anlamadım..

Adsız dedi ki...

bi fotoğrafını yayımlayabilir misin? tipini çok merak ediyorum.

not: heteroseksüelim, yannışlık olmasın.

forza pascal çimbonda

Ortega dedi ki...

Boşver be çimbonda,
meymenetsiz suratımı görüp de ne yapacaksın? Hele bir görenlere sor bakalım, ne düşünüyorlar? memnunlar mı beni tanıyor olmaktan :)

B. dedi ki...

devletin başındakilerin bazı ortak proje eş başkanı olduğunu açıklayan videoları var. bu sadece 1 tanesi daha bir sürü şey var.O videolar silinse bile tekrar konuyor bunu da kendilerine yediremiyorlar.Madem yapıyor arkasında duracak.Güya Atatürk'e hakaret edildi gerekçesiyle kapatılıyor.Atatürk'e hakaret eden,bıraktığı eseri zedeleyen ilk başta kendileri.kapatsınlar o zaman partiyi youtube gibi.
..

Protanopia dedi ki...

Dangalak bir kac adamin ve bunak bi savci ile hakimin basinin altindan cikiyordur bu mesele.