Salı, Mayıs 20, 2008

Vicky Cristina Barcelona

14 Temmuz 2007'de bahsetmiştim bu projeden .. Vakti gelmiştir artık. Woody Allen'ın Vicky Cristina Barcelona filminin galası Cannes Film Festivalinde yapılacakmış .Filmde, Scarlett Johansson, Rebecca Hall ve Javier Bardem arz-ı endam etmekte.. Hall ve Johansson'un öpüşme sahneleri ve diğer sevişme sahneleri şimdiden konuşulmakta. Bu da filmin reytingini arttırmakta tabii ki..

***

Film, Amerikalı iki genç kadının (Vicky rolünde Rebecca Hall ve Cristina rolünde Scarlett Johansson) yaz tatili için Barcelona'ya gitmeleriyle başlıyor. Vicky, mantıklı ve evlenmek üzere nişanlanmış; Cristina ise duygusallığı ve tehlikeli cinsel çekiciliği olan biri. Bu iki kadın, Barcelona' ya gittikten sonra kendilerini karizmatik bir ressam olan Juan Antonio (Javier Bardem) ile göreneklere uymayan romantik ve karışık ilişkilerin içinde bulurlar. Üstelik Juan Antonio hala oldukça sert olan eski karısı Maria Elena (Penélope Cruz) ile yakın ilişki içindedir.

Olay sahneler diye Milliyet, Hürriyet vb. internet gazetciliğinin yapıldığı(!) iddia edilen sitelerde karşımıza çıkabilir..Hatta çıkmıştır belki de, haberim yoktur..

2 comments:

Flying Dutchman dedi ki...

Bir filmde ördek Penelope varsa bakamıyorum. Çok itici ötesi bir kadın yahu.

biggins dedi ki...

Yalnız ben bu Scarlett'e harbi hastayım..