Cumartesi, Temmuz 14, 2007

Woody Allen'ın Barcelona aşkı.

Başlığı görüp gaza gelmesin hemen Barça sevdalıları. Bu haber de sinemayla ilgili. Bir garip yönetmen Woody Allen yeni film projesini "Barcelona'ya bir aşk mektubu yazmak istiyorum ve Barcelona'dan da dünyaya..." sözleriyle tanıtmış...

Ben en son abimizin "Matchpoint" filmini izlediydim. Filmin ilk yarısında çok küfür ettim, hatta 2 defa ara verdim filmi izlemeye ama ikinci yarısını sinema şaheseri olarak gördüğümü söylemeliyim. Normalde Woody Allen hastası olduğumuz boyutta takip ettiğim bir isim değildir. Zaten Matchpoint'i de Scarlett Johansson için izlemeye niyetlenmiştim. Biraz sabırlıysanız ve entellektüeliteyi bu sıcaklarda bile kaldırabilirim diyosanız, Matchpoint'i izleyin diyeyim..

Woody Allen bu yeni filminde sinema dünyasının yeni Marilyn Monroe'su olarak kabul edilen -ulan kime göre neye göre kabul edilmiş acaba- Scarlett'ciğimi de oynatacakmış(öyle diyor haberde vallahi).. Bitti mi? Tabii ki hayır.. güzel hanım kızımıza tanınmış İspanyol oyuncular Penelope Cruz ile Javier Bardem eşlik edecek. Filmde Patricia Clarkson, Kevin Dunn, Chris Messina, Zak orth, Pablo Schreiber ve Carrie Preston da izleyiciyle buluşacak. Filmin yapımcılığını, Gravier ve İspanyol şirketi Mediapro üstlenecekmiş. Hafiften heyecanlandım vallahi. Ömrümüz yeterse, bu filmi görmemiz gerekecek..



* hastasıyım...

0 comments: