Perşembe, Mayıs 29, 2008

Trabzonsporun Transfer Harekatı


Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı Manisaspor'dan aldılar nihayet. Bi de Bursaspor'dan Egemen Korkmaz var, yeni transfer olarak. Yerinde transferler bence. Özellikle Selçuk çok önemli bir oyuncu. Ersun hocanın uzun yıllar takip ettiği bir isim. Çanakkale'den Manisa'ya aldırmıştı onu, şimdi de Trabzon'da buluştular birlikte..şu 3 oyuncu arasında bir tercih yapma şansım olsaydı, Selçuk'un Fenerbahçe'ye transfer olmasını isterdi, bunu da belirteyim..

Burak Yılmaz kafamda soru işaretleri bırakan bir isim yine de. Trabzon gibi sabırsız bir yerde, ona ne derece tahammül ederler acaba? Kaleyi gördüğü yerden şut çekmesini, Rıdvan Dilmen olumlu değerlendirmiştir hep (İbrahım Akın için de demiştir bunu), lakin Trabzon seyircisi, Burak'ın alakasız şutlarının akabinde, bolca homurdanacaktır. Ersun Yanal, Manisaspor'un hocasıyken Burak Yılmaz'ı almayı çok istemiş ama araya Beşiktaş girip bu transfere mani olmuştu. Elbet bir gün bulaşacaklardır demiştim, yanılmadım (Kemal Belgin style). Oyuncunun adı bir ara Fenerbahçe'yle de anılmış, tedirgin olmuştum. İlhan Parlak gibi yedek kulübesinde paslanan bir genç varken, Burak'a ne gerek var, di mi ama? Burak, Trabzon'da küllerinden doğar mı, bilmem. Şayet bunu yaparsa, Ersun hoca sayesinde olur, bu da bir gerçek..

Egemen içinse fazla söze gerek yok.. İyi bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Trabzonspor'da da başarılı olacaktır..

Son olarak, Trabzonspor yönetiminin, Mehmet Yıldız için Sivasspor'un kapısını çaldığını yazıyor güzide basınımız. Beklemedeyiz..

0 comments: