Çarşamba, Mayıs 14, 2008

Milano Yolları Taştan

Hleb'in olası İnter yolculuğundan bahsetmiştik birkaç yazı öncesinde. Hazır Milano demişken, şehrin diğer büyük takımını ilgilendiren bir transfer dedikodusundan bahsedelim..

Yine Ada Basınından bir haber var karşımızda. The Mirror iddia ediyor bu sefer. Chelsea'nin golcüsü Didier Drogba'nın Milan ile anlaştığını yazdılar. 30 yaşındaki forvet haftalık 80bin pound kazanmakta Chelsea'de. Milan'la ne kadara anlaştığına dair bir açıklama yok henüz. Gerçi olaslık üzerine konuştuğumuzu belirtmek de fayda var. 2 hafta sonra Drogba başka takıma giderse, üstüme gelmesin kimse..

Avram Grant'e bu konu sorulduğunda kaçamak cevaplar vermeyi tercih ediyor. Basınla arası iyi değil tabii, uzun uzadıya bu mevzuyu yorumlasın diye bir beklenti içine girmedik hiç.

Aslına bakarsanız Milan'ın sportif direktörü Ariedo Braida geçenlerde Drogba'yı alamayacaklarını, oyuncunun Chelsea'de kalacağını söylemişti. Şu an gündemdeki iddia ise sadece Drogba eksenli değil, onun çok sevdiği hocası Jose Mourinho'yu da ilgilendirmekte..Milan'ın Ancelotti'yi gönderip takımın başına Mourinho'yu getireceğini ve Drogba'yla da 3 yıllık sözleşme konusunda anlaştıklarını iddia etmekte The Mirror..

Elbette ki, Maviler şayet Drogba'yı bırakırsa babasının hayrına bırakmayacak. Olası transfer için istenildiği iddia edilen rakam ise 15milyon pound..

Böyle bir şey olursa, buna en çok KartalSafa üzülür herhalde. Zira dört gözle İnter'e gelmesini beklemekte Drogba'nın..

2 comments:

kartalsafa dedi ki...

yav kanka afedersinde, sokarım ben böyle basına. bir Inter'e drogba, mourinho derler, sonra aynı adamlar milanla anılır nasıl iş anlamadım.

Ömer dedi ki...

Besiktas'in basarili defans oyuncusunun Getafe'ye gidisi hakkinda da dusunduklerinizi yazarmisiniz ?