Çarşamba, Mayıs 21, 2008

Diego'dan Barça'ya Sevgilerle

"They're always losing people"

Ronaldinho'yu satmanın büyük hata olacağını söylemişti Diego.Bence de haklıydı. Yazıda belirttik zaten onu. Maradona hala bunun çok büyük hata olacağını söylemeye devam ediyor. Bu sefer Barça'nın geçmişte kaybettiği büyük topçulardan bahsetmiş (Rivaldo, Ronaldo ve Figo).

Barça'nın bu konuda ciddi problemi olduğu gerçek. Maradona'nın zikrettiği isimler bunun kanıtı. Ayrıca "Onlar hep insanları kaybediyorlar" derken, belki de, geçmişte Barça'dan kopmasına da gönderme yapmış olabilir..Ben bunu öyle yorumluyorum. Kokain belasına Barça'da alıştığı gerçeğini de unutmuyoruz tabii.O ayrı mevzu..

Her işte bir hayır vardır derler..Şayet Barça'dan ayrılmasa, belki de Napoli'deki o şaşalı günleri yaşayamayacaktı. ve bugün dünyanın en büyük futbolcusu diye anılmasına sebep olan Napoli performansından futbolseverleri mahrum bırakacaktı..

Dünya'ya yeni bir Maradona gelmeyeceği gerçeğini kendimize inandırıp, Ronaldinho meselesine tekrar dönecek olursak..Kardeşi sürekli İtalyanlarla görüşürken, Barça'dan bu konuyla ilgili açıklama gelmemesi şaşırtıcı. Gitse de kurtulsak, der gibiler.. Futbol garip bir oyun, 2 yıl önce Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan takımın vazgeçilmezi gibi görünürken, bugün gitmesi kimsenin umrunda değil gibi..

0 comments: