Perşembe, Mayıs 22, 2008

Ardına Bakma Yolcu

Basınımızdaki haberlere göre Sevilla kafayı Sabri'ye takmış. Başlıkta ardına bakma derken, lafım Sabri'ye değil bu arada..Oyuncunun menajerinin adı Ali Güven..Ortaokul yıllarımda bu isimle piyasaya çıkan popçu bir eleman vardı. "Ardına Bakma Yolcu", "Yadigar" ve "Bütün kızlar güzel" adlı şarkılarını hatırlarım..

Bir ara Fiorentina'nın oyuncuyu takibe aldığı belirtilmişti.Hatta Sami Yen'de oynanan son derbide Sabri'yi özel olarak izlemeye geldikleri söylenmişti. Daha sonra haber çıkmadı İtalyanlardan. Şimdi ise Ali Güven'in lafına inanacak olursak, Sevilla devredeymiş.

"Sevilla, 32 milyon Euro’ya satmaya hazırlandığı kaptanı Daniel Alves’ten doğacak boşluğu Sabri ile doldurmayı planlıyor. İspanyollar, sağ kanatlarını
Sabri’ye emanet etmeye kararlı. Sevillalı yöneticiler, Sabri’yi Euro 2008 maçlarında gözlem altına alacaklar. Sabri’nin Sevilla’ya transferinin gerçekleşmesi halinde G.Saray da kazançlı çıkacak. Bunun dışında Sabri de kendine yeni bir ufuk açacak." diyor Ali Güven..İnanıp inanmak size kalmış..

Arda Turan için, Newcastle ve Everton'ın teklif yapacağı kendisine söylenen Adnan Polat. "Biz köle ticareti yapmıyoruz.Gitmek isteyeni tutmayız" demişti.. Aynı sözleri Sabri için de geçerlidir herhalde..

4 comments:

Adsız dedi ki...

bu sabri ve arda da olan cevheri ben göremiyorum..valla şu yazılanları ve talipleri görünce kesinkes anladım ben bu futboldan zerre gram anlamıyorum,boşuna laf eveleyip geveliyom..

ferman ateş

kutay dedi ki...

Yadigar güzel şarkıdır. Yolcunun klibi yanılmıyorsam tren istasyonunda çekilmişti ve ali güven habire küpelerini ön plana çıkarıyordu, demekki o yıllarda küpe pek yaygın değildi. bütün kızlar güzel de ise iskoçya eteği giymişti de "erkek etek giyer mi" diyen hanzonun biriyle polemik konusu olmuştu.
hey gidi 90'lar...

Adsız dedi ki...

bu arada, bu bütün kızlar güzeldir diyen ali güven'le, barselonalı marquez'i birbirlerine benzetmişimdir hep. hazır ismi geçmişken, fırsat bilip söyleyeyim istedim.

forza pascal chimbonda

Flying Dutchman dedi ki...

Bu adam eğer Avrupa'ya giderse, ertesi gün Real Madrid'e başvuracağım hem de PAF takıma falan değil direk Guti'nin yerine.