Perşembe, Mayıs 22, 2008

Rıdvan Dilmen #3

Onu tutmak mümkün müydü?

6 comments:

Adsız dedi ki...

tutmak değil ama sakatlamak mümkündü.
bu arada maç 1988-89 senesinden rıdvanın golüyle 1-0 kazandığımız maç.

Adsız dedi ki...

(!!)aceto denen azılı fener düşmanı Rıdvan galatasaray forması giymiştir filan diye gevelemiş,lütfen Rıdvan hakkında doyurucu bi post ve antu.com da yayınlanan videosunu blogunuza eklermisiniz...

BİLSİNLER Kİ fENERBAHÇEYE GÖNLÜNÜ,KALBİNİ VEREN BAŞKA Bİ FORMAYI ASLA GİMEZ HELE PARÇALI SARI-KIRMIZI Bİ PACAVRAYI ASLA !!!!!!!!!

ferman ateş

Ortega dedi ki...

Ferman Ateş,
Aceto (Bülent Abi), azılı Fener düşmanı mıdır bilmiyorum, lakin şayet yazdıklarıyla ilgili eleştiriniz varsa, ona mail atarsanız..yahut yazılarına yorum yaparsanız, sanırım daha iyi olur..

Kendisine cevap mahiyetinde yazı yazmam benden beklenmesin..zira haddimi aşmış olurum.. Benden yaşça büyük olan ve de bu işin erbabı olan bir isme saygısızlık yapmış gibi görürürüm kendimi..

Rıdvan'la ilgili yazılarım var..Başka bir platformda yayımlanacak gibi, o işi halledince buraya da atarız inşallah..

Saygılar..

Adsız dedi ki...

Sevgili Ortega
ben sizden cevap mahiyetinde yazı istemedim sadece Rıdvan Abimizin Fenerbahçe sevgisini ve aşkını anlatan bi post istedim.
acetoya daha öncede defalarca mail attım bugun Daniel Alves ile ilgili postta yine inceden yaptığı dokundurmayı görünce tepemin tası attı sadece,sizi ve king santillanayı blog dünyasında Fenerbahçemizin yılmaz ve aşık kalemleri olarak görüyorum,sizden post rica etmeminde sebebi budur.
selamlar...

Ferman Ateş

Ortega dedi ki...

Sevgili Ferman,
Blog hakkindaki yorumlarin icin tesekkur edeyim once. Daha sonra da Alper Abi'yle (King Santillana) ayni cumlede Fenerbahçe asiklari seklinde tanimlanmak gurur verici bir sey benim icin..Kendisi cok sevdigim biridir..Bunu da unutmadan ekliyeyim..

Gelelim tekrar ayni mevzuya..Sunu acikca belirtmek isterim ki, Ben Fenerbahçeliyim ama bu blogda sadece Fenerbahçe'yle ilgili yazilar olacak diye bir kaide yok. Her gun onlarca insan, Fenerbahçeli olmadıgı halde, bu sayfayı takip ediyor. Bu yüzden, ilk yorumunda Galatasaray forması için kullandığın yorumun yanlış oldugunu belirtmek isterim..Hatta bu benim başıma çok da iş açacak söyleyeyim..Yine bir sürü mail alacağım, Gs düşmanı bir ezik olmakla itham edileceğim ama orada senin soruna yanıt verebilmem için, yorumunun gozukmesi gerekiyordu ve bunu da kisitlama yaparak halledemiyoruz ne yazık ki..Bu arada bahsi açılmışken, şunu da söyleyeyim..Mevzu sadece Gs değil, geçenlerde Beşiktaş'a sallayan, küfür eden bazı Galatasarylı arkadaşlar oldu, bunları nasıl yayımlamamı bekliyorlar anlamış değilim..Onları da doğal olarak silmek durumunda kaldım..Bazen en yakın arkadaşlarımın yorumlarını bile siliyorum..Arada ezik vb. kelimeler kullanıyor diye..

Neyse dönelim tekrar mevzumuza..Elimden geldikce kafama takılan konular uzerinde yazılar yazmaya çalışıyorum..Doğru ya da yanlış bir şeyler yapıyoruz..Arada istek yazı beklentileri oluyor..O arkadaşları da anlıyorum, haklıdırlar..Istedikleri konuların gundeme gelmesini bekliyorlardır..ama şahsım adına konuşacak olursam, Fenerbahçe'nin ya da Fenerbahçelinin benim savunmama ihtiyacı yoktur..Türk futbolunun büyük çınarı derken haybeden söylenmiyor bu söz..Ben kimim ki? Çapım nedir yani?

Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Yanlış anlaşılmamak dileğiyle..

Adsız dedi ki...

Sevgili Ortega bu kadar güzel yazarsan yanlış anlaşılma gibi bi sorunun olmaz tabii ki,eline yüreğine sağlık.

Benim forma ve renk takıntım yok mesela Flyingdutchman arkadaşımızın blogunuda okuyorum ve keyf alıyorum cünkü inanılmaz objektif geliyor bana.O ilk postta yazdığım pacavralı bölümü editlersen cok sevinirim ayrıca sabah dediğim gibi kafamın tası cidden fena attı Galatasaraylı arkadaşlarıma ayıp etmek istemem.
Yazılarını zevkle ve ilgiyle takip ettiğini bilmeni sık kullanılanlarımın içinde blogunun olduğunu ve arkadaşlarıma da seni hararetle tavsiye ettiğimi bilmeni isterim...
Tekrar tekrar yüreğine sağlık

Selamlar,Saygılar...