Pazartesi, Mart 24, 2008

Barusso, Şansal, Erman, Unisex


Erman Toroğlu: Hocam bu Barusso var ya, Borussa hani.. Boru gibi yani, Galatasaray'a hani..
Şansal Büyüka: Aman hocam dikkat!
Erman Toroğlu: Yok hocam, dikkatliyim zaten.Kötü laf çıkmaz ağzımızdan..ama Barusso diyorum, Galatasaray'a boru gibi oldu sanki..di mi?

***

Bu da yetmedi tabii.. Ç.Rizespor-Ankaragücü maçı sonrası Cumhur röportaj veriyor, arka planda ise bir yazı "Unisex Referee Room". Hakem odasının kapısında yazıyor bu tabii. Erman Hocanın dikkatini çekmiş, üzerine konuşuyor, geçmişten bir anısı anlatıyor:"Hocam, şimdi biz Ankarada bir maça çıkacağız işte..Bana yardımcı olarak bir bayan hakem vermişler", tam o esnada Şansal Büyüka espriyi patlatıyor "Tabii hocam, senin de işine geliyor bu".. Cümbür cemaat kopuyoruz orada. Ata Demirer'in deyimiyle "sürekli mangal havasında" geçen programda son nokta dediğimiz anlardan biri oldu. Erman Hoca hemen geçiştirdi tabii mevzuyu.."Zor oluyor böyle aynı odada giyinmek soyunmak, 5dk arayla birbirimizi bekliyoruz o soğuk havada" gibilerinden bitirdi yorumu..ama biz toptan iptal olduk, orası ayrı..

3 comments:

voodoo girl dedi ki...

zamanında "digiturk seyretmem turkcell hattı kullanmam susturulmadıkça bu erman" diye bağırmışlığımız da var ancak komik adam vesselam izlemeden olmuyor.

biggins dedi ki...

özellikle vurgulamak istediği konuları, öyle bir anlatıyor ki, insan ister istemez tebessüm ediyor.

Adsız dedi ki...

buna nasil sikmiyorlar aYAGINA 2 tane anlayamiyorum