Cumartesi, Mart 22, 2008

Manisaspor Gidici Gibi

Kadro kalitesine rağmen bir türlü ligin dibinden kurtulamadılar. Vestel'in elini eteğini çekmesi, takım adına hayırlı olsun istemiştik ama olmayacak galiba. Şimdi kafalarda hep "Manisaspor'un Vestelsiz bir hiç olduğu" yönünde bir düşünce olacak. Vestel'in de istediği -sanırım- tam olarak bu olmalı.. Takımı Süper Lige çıkaran ve aynı zamanda düşüren güç olarak hatırlanacaklar bundan kelli..Tebrik etmek lazım, Vestel şakşakçılarına da ayrıyeten bir selam çakalım burdan, mesaj yerini bulur elbet..

Bugün Oftaşsporla çok önemli bir maç oynadılar ama oyuncular bu maçın ehemmiyetinin farkında değillerdi herhalde. Maçı 1-0 Oftaş aldı, Manisaspor da iyice dibe vurmaya başladı artık. Çıkmadık candan ümit kesilmez derler, ama bu köyün kılavuza ihtiyaç duymayan görüntüsü pek de hayra alemet değil ne yazık ki..Anlayacağınız Manisaspor gidici gibi..acı ama gerçek..

4 comments:

B. dedi ki...

ben şu an ki son 3lünün gideceği kanaatindeyim
alt taraf karışıktı ama artık farklar ortaya çıkmaya başladı

Bitola'lı dedi ki...

vestel bu vebalin altında bundan sonra kalkamaz.. zamanında göztepe yi süper lige çıkartan ama sonra paraları yılmaz yücetürk ve hüsnü çil gibi isimlerin aracılığıyla eski fenerli topçulara yediren yeniasır ın göztepeyi amatöre kadar düşüren olması gibi..

efecantekin dedi ki...

en yakın deplasman istanbul, antalya falan..

izmir'e yakın olan şehirlerin takımları düşsün =))

Santiago dedi ki...

Hepsini boşverin sponsorların turk futboluna yatırımı adına kotu ornek oldu bu.