Perşembe, Ocak 17, 2008

Zelenka Westerlo'da


Sparta Prag formasıyla Beşiktaş'a karşı oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakmıştı. Manisaspor'u tercih ettiğinde ise kimilerini şaşırtmıştı. Bir türlü kendinden bekleneni ortaya koyamadı Türkiye'de. Takımını kurtardığı maçlar oldu elbet ama Lukas Zelenka bizim gözümüzde çok daha büyük topçuydu. Onu, TSL'de izledik diyeceğiz en azından, hem de Manisaspor formasıyla.Bugün öğreniyorum ki, 28 yaşındaki Zelenka, Belçika 1.ligi takımlarından Westerlo ile 3,5 yıllık anlaşma yapmış. Haberin detayında 1999-2001 yılları arasında aynı ekipte oynadığını belirtilmiş. Memlekete büyük ihtişamla gelen ama gidişinden kimsenin haberi olmadığı topçular listesine bir isim daha ekleyebiliriz artık. Hayırlı olsun, hem Manisaspor hem de Zelenka için.

1 comments:

Ömer dedi ki...

Prag'taki macta Ronaldo ile Zago'yu birbirine dugum yapmisti herif.
Severim kendisini,soyle ki samimi bir arkadasim bunu Izmir'de mi bir yerde goruyor. Forma istiyor,adam da aliyor adresini cocugun.
Ne dusunursunuz? Iki adim sonra adresi yirtacak,forma yerine babayi gonderecek degil mi? Hayir,Zelenka formayi tik adrese teslim gondermis. Hatta bazen maillesiyorlardi arkadasla.
O yuzden seviyorum bu adami,bize gol attigi icin degil :)