Perşembe, Ocak 03, 2008

Tamam usta, anladık vol.2


Anlaşılan Bülent Uygun konuşmaya devam edecek. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı her zaman işe yaramaz. Uygun, teknik adamlık konusunda abilerinden taktik alırken, bu kısmı kendisine ya anlatmadılar ya da kendisi anlamadı. Bakalım kendisini pazarlamaya daha ne kadar devam edecek...

***

"Futbol aslında satranç gibi. Büyük takımlar yıllar boyunca Anadolu takımlarıyla oynadı. İyi oynayan futbolcuyla temasa geçtiler, 500 bin YTL'ye oynarken 1,5 milyon YTL verdiler ve takımların dengelerini bozdular."
"Şimdi Anadolu takımı olarak ben oyun oynuyorum. Diyorum ki, 'Şampiyon ol ma-ya-ca-ğız'. Niye futbolcumu strese sokayım?. Ben Kocaelispor'da oynarken bunları yaşadım."
"Servet, Gökdeniz, Hakan Şükür ve Mehmet Topuz.Bu dört oyuncu kadromda bulunsa, ligin şampiyonuyum diyebilirdim"

1 comments:

Roy Keane dedi ki...

Eh be adam zaten ligde lider konumdasın. Takımın yüreğini koyarak oynuyor. Servet,Gökdeniz,Hakan Şükürü ve Mehmet Topuz kadromda olursa şampiyon olurum sözünün kadrodaki futbolcularının moralini nasıl etkileyeceğini bilmiyor musun bir "profesyonel" olarak?

Sivasspor ekonomik krizdeymiş. Sırf İstanbul'da yaşayan 4 milyon Sivaslı 5er ytl verse 20 trilyon eder. Ekonomik krizden hayıflanıf duracağına iş adamlarından ve Sivaslılar'dan yardım iste. Yardım alamazsan amenna.

Sivasspor'u şampiyon yapmayacaklar"dı";orasında hemfikirdim. Lakin gerek kalmadı çünkü büyük ihtimallle bunun baş sorumlusu Bülent Uygun olacak.