Cuma, Ocak 18, 2008

Bidonların kardeşliği


Nasıl oldu bilmiyorum ama TSL 2007-2008 sezonunda ilk yarının bidonu kim? anketimize verilen oylar doğrultusunda, Cassio Lincoln ve Mateja Kezman birinciliği paylaştılar (oyların %29'unu alarak). Anketin ilk günlerinden son güne kadar Kezman açık ara gidiyorken, birden bir yüklenme oldu ve Lincoln'e verilen oylar arttı. Sonuç ise yukarıda bahsettiğim gibi.

Tartışılabilir elbette bu sonuçlar ama Kezman'ın ilk yarıyı fiyaskoyla sonuçlandırdığı açık bir şekilde ortada. Belki Zico'nun sistemi bunda kısmen etkili olmuş olabilir ama öte yandan genç(!) Semih'in aynı sistemle ortaya koyduğu performansı da gördük.


Lincoln de ilk yarı büyük hayal kırıklığı yaşattı. İlk 3 hafta döktürdü, milletin ağzına bir parmak bal çaldı, sonrasında yalan oldu. Galatasaray taraftarı ondan çok şey bekliyor. Gerçi ona karşı ciddi bir eleştiri yok henüz. Oklar daha çok Kalli'ye yöneltilmiş durumda. Kezman gibi topun ağzında değil. 2.yarı başladı ama Kezman'ın durumu muamma. Kalacak mı, gidecek mi belli değil. Lincoln ise tekrardan form tutmak için çabalayacak...

Ankete katılan herkese teşekkürler. Madem birinciliği iki oyuncu paylaşıyor. O halde bu duruma "Bidonların Kardeşliği" başlığı "cuk" oturur sanırım..

0 comments: