Cuma, Ocak 18, 2008

Dahke: Yine, yeni, yeniden..


Şu final dönemini atlatayım da, dahke'nin dönüşüyle ilgili bir yazı yazayım diyordum ama sağolsun Fasulyeden'den "dea" o işi çok güzel yapmış. Okuyunuz efenim.Bu yüzden, bize de ancak size haber etmek düşer.Nedir bu dahke, demeyin. İnternet aleminin eskilerinden sayılır dahke. Hele ki, "punk is not dead!" diyorsanız, dahke'yi kesinlikle takip etmelisiniz. Gerçi, sözlerimiz yanlış anlaşılmasın. Bu kelamı etmeseniz de, dahke'yi takip edin, tabii.

Farklı bir yaklaşımla çıkmışlar bu kez karşımıza. Sayfanın sol üst köşesinde "dahke zine kollektif blog arazisi" yazmakta, ve altına da not düşülmüş:bir nevi söyleyecek sözüm var olayı. Bu halini de çok tuttum ben. Haybeden tavsiye etmiyoruz yani.

N'apıyoruz o zaman? Benim sağ alt köşede yaptığım gibi, sık kullanılanlara ekliyoruz dahke'yi, zira bunu fazlasıyla hak ediyorlar..

Not: Bu arada yukarıdaki "banner" için immo'ya teşekkür ederiz ama bir sorunum var. Bu şey neden tüm tabloya yerleşmiyor yahu? Bilenler bir el atsın bi zahmet, mümkünse mail yoluyla..

2 comments:

gkhngnyhn dedi ki...

template ayarlarındaki "her resme border ekle" özelliğinden dolayı olsa gerek. öyle tahmin ediyorum yani.

Hiram Abas dedi ki...

muhtemel tablonun width değeri atıyorum 500dür ancak resmin değeri 300dür. bu durumda tablonun değerini küçültünüz aksi halde resmin kalitesi bozulur.