Cumartesi, Nisan 26, 2014

Fenerbahçe'de yılın futbolcusu: Caner Erkin


Son anda garip bir şeyler olmazsa - ki burası Fenerbahçe, her an bir gariplik olabilir- Fenerbahçe 2013-14 sezonu şampiyonu olurken bu takımın şampiyonluktaki en önemli oyuncusu açık ara Caner Erkin olacaktır. 

FM oynarken taraftarlar yılın oyuncusunu seçer ya hani, Fenerbahçe taraftarları arasında da 1907 Ünifeb ve Antu'nun yaptıklarını saymazsak, taraftarın büyük çoğunluğunun fikrini yansıtan daha geniş çaplı anketler olsa, orada Caner Erkin açık ara yılın futbolcusu seçilecektir muhakkak. Sezon boyunca özel hayatıyla ilgili magazin gündemine düşen kafa karıştıran sürece rağmen, futbolunda ciddi bir düşüş yaşamamasının yanı sıra, bunun üstüne her geçen gün biraz daha koydu. Önemli puanlar kazandırdı. Yılmadan savaştı açıkçası. Takdiri ve sözleşme yenilemesinde ciddi bir zammı hak etti. Fenerbahçe yönetimi kendisini onore etmek yerine sözleşme yenilmeme hatasını düşmemeli. Arada çok ciddi fark yoksa üçün beşin hesabını Caner'de yapmamalı. 

2 comments:

Unknown dedi ki...

Merhaba sitenizi inceliyordum tam bir futbol tutkunu gördüm karşımda açıkcası, uğraşınızda ayrıca takdire değer.Ben www.sosyalmesele.com sitesinin editörüyüm eğer sizin için de uygunsa futbol ve sporun diğer branşlarındaki yazılarını www.sosyalmesele.com daki spor başlığı altında yayınlamak isterim.cevabınızı bekliyorum iyi günler :)mail adresim sosyalmesele@gmail.com

gözdespor dedi ki...

tebrikler :)