Perşembe, Nisan 07, 2011

Fenerbahçe Gündemi #3

* Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, yarı finalde Botaş'ı eleyip finalde Galatasaray'la eşleşti. Final serisinin ilk maçı 10 Nisan pazar günü Abdi İpekçi'de. Galatasaray'ın saha avantajı var. İlk iki maç Abdi İpekçi'de oynanacak. Daha sonra 3. ve 4. maçlar Caferağa'da. Seride eşitlik olursa, 5. maç Abid İpekçi'de oynanacak. Harici ve dahili düşmanların sene boyunca vurduğu kadın basket takımının işi zor. Umut yok mu? Var elbette. Lakin bu kez Galatasaray'ın daha favori olduğu gerçeğini görmek lazım. Fenerbahçe bunca sallantıya rağmen finali kazanırsa, mükemmel olur elbet. "Saldır Fener!" diyeceğiz tabii her türlü. Orası ayrı.

* Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Erkekler 1. Ligi Play Off ikinci maçında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 3-1 yenip seride durumu 2-0’a getirdi ve yarı finale yükseldi.

* Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde dün Dicle Üniversitesi'yle Burhan Felek Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 25-17, 25-7 ve 25-20’lik setlerle mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Ligin lideri Fenerbahçe.

* Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Ligi'nin 25. haftasında, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka'yı konuk edecek. Maç 9 Nisan Cumartesi günü saat 15:00'te başlayacak. Fenerbahçe ligde 45 puanla lider durumda.

* İtalya’nın Torbole kentinde 23-29 Mart tarihlerinde yapılan Europa Cup Laser yarışlarında, milli formayla mücadele eden Fenerbahçeli yelkenci Mete Sayın, 4.7 sınıfında birinci oldu.

*Akademi U17 Ligi 2010-2011 sezonu finalleri 6 Nisan Çarşamba günü Antalya’da başlayacak. U17 Ligi Marmara Grubu’nu 18 maçta 15 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 46 puanla lider tamamlayan Fenerbahçe U17 Takımı, finallerde B Grubu’nda mücadele ediyor.

6 comments:

maria lopez garcia dedi ki...

Sunu da eklesek, genc takimlardan gelen puanlarin yuzdelik olarak eklenmesi sebebiyle Voleybol Kadinlar Liginde lider bitirme sansimiz cok dusuk

Ortega dedi ki...

Evet. Vgsst'nin Eczacı'yı 3-2 yenmesi durumunda lider olarak bitirebiliyoruz diye biliyorum hatta.

maria lopez garcia dedi ki...

Aynen, yani altyapiyi tesvik filan iyi hos da zaten voleybolda altyapi neredeyse A takimlar kadar iyiyken sirket takimlarina kiyaktan baska bir durum olusmuyor, nacizane gorusum. Neyse bi silkelenip kendine gelirse Ze Roberto farketmez bize.

bünyan dedi ki...

teşekkürler...

maria lopez garcia dedi ki...

Valla oldu 3-2 : )

Ortega dedi ki...

Hahah... Harbiden. :)