Pazartesi, Mart 21, 2011

Empati!

Trabzonsporlular dün rakibin kendilerine maç sattığı iddiasıyla rahatsız oluyorlar ya, biz onu her hafta yaşıyoruz. Anlayın nelerle uğraştığımızı.

12 comments:

Adsız dedi ki...

trabzonun 2001 de samsun fener maçı gibi bir maçı yok ondandır yada 0-3 den 4-3 biten fener antep gibi bir maçı yok

Ortega dedi ki...

95-96 sezonunda Trabzon'da 1-0'dan 1-2 kazandığımız maç var. Onu da unutmşsunuz. O gün de Trabzonspor maçı satmıştı bize. Sağ olsunlar.

simonshouts.blogspot.com dedi ki...

Dünya ve Türk futbolunda bahis piyasasinin da anormal gelisimini de hesaba katarsak sike yok demek en hafif deyimiyle naifliktir. Fenerbahce nin daha sik töhmet altinda birakilmasi da kendilerini yabancilastirma cabalarindan ve göreceli olarak iyi olan finansal durumlarindan kaynaklaniyor. Bir de Aziz Yildirim in mahalle kabadayiliklari, bu adam her boku yapar dedirtmiyor degil tabi.

Ortega dedi ki...

Böyle bakarsak bu mevzuların içinden çıkamayız. Bu mantıkla İstiklal'e o AVM'yi konduran Demirören'den de her şey beklenir. Polat da patron adam. Ondan da her şey beklenir falan filan derken; 4 büyük diye tabir edilen takımların hiçbirinin temiz 3 puanı yok imasına gider bu iş.

simonshouts.blogspot.com dedi ki...

Temiz 3 puani olmamasiyla, hakedilmemis veya daha acik calinmis puanlari olmasi farkli seyler tabi ki. Sen Fenebahceli olarak ben de Galatasarayli, yöneticilerimize sütten cikmis ak kasik muamelesi yaparsak, yanlisa, hak edilmemise ses cikarmazsak zaten onlarin mantalitesini kabullenmis oluruz ki, sampiyonluga yaklastikca bu objektifligin sende de yavastan kayboldugunu dusunuyorum.

varol döken dedi ki...

fenerbahçe maç satın alacağı parayla taraftarının psikoterapi seanslarını ödemeyi yeğliyor:)

her 5 senede sezon sonu 1 kere toplu psikoterapiye...

nurhan okur dedi ki...

3-0 DAN GALATASARAYI DA 4-3 YENMİŞTİK BİZ.GALATASARAY DA SATMIŞTI BİZE O GÜN MAÇI.BİZ ZATEN SALAĞIZ.MAÇLARI SATIN ALABİLDİĞİMİZ HALDE FUTBOLCULARA BİLMEM KAÇ LİRA PARA VERİYORUZ...

simonshouts.blogspot.com dedi ki...

""gayet taraflı" bakış açılarıyla yazıların yayımlandığı bir blog olduğunu unutmadan""

Buna dikkat etmeden yorum yazmisim yayunlamasan da olur,yine de kriterim önceki yazilarindi aslinda neyse, selamlar

Ortega dedi ki...

Objektif olduğumu size kim söyledi bilmiyorum. Ben Fenerbahçeliyim. Takım tutmak, taraf olmaktır. Taraf olan objektif olamaz.

Akl-ı selim yorum yapmak ayrı, objektiflik ayrı şeyler. Farkı fark edelim.

Adsız dedi ki...

gençler satar satmaz ayrı da, şampiyonluk yolundaki büyük takımın maç satma ihtimali var mı? bilmiyo musunuz sanki bunu yazarken..

bal gibi biliyorsunuz ama "tabi canııım gs de sattı bize, 96 da ts de sattı bize" yazıyorsunuz maksat fenerli cevabı olsun..

herkese bukalemun densin ama 2003 de 2-0'lık bjk yenilgisinin ardından yapılan tezahuratlar da hiç hatırlanmasın... ah fener ah.

academy_berkant dedi ki...

gençler de satmaz, trabzon da satmaz.biri şampiyonluğa biri küme düşmemeye oynuyor.ilk adsız çok skik yorum yapmış.gerçi diğer adsızların da farkı yok.

nihal adsız

Adsız dedi ki...

academy berkant gibi gerzekliğin zirvesinde bi nick seçeceğimr adsız olmayı tercih ederim..
robert adsız