Salı, Ocak 18, 2011

'Yeni Yasa ve Taraftarlar' Paneli


Sporda şiddeti önlemeye yönelik çıkarılması düşünülen yeni yasanın oldukça yoğun bir şekilde tartışıldığı ve yeni yasa çalışmalarının meclis tarafından sürdürüldüğü bir dönemde, taraftar olarak konuya ve yeni hazırlanan yasaya bakış açımızı ifade etmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu minvalde, taraftar haklarının ve çıkarılması düşünülen yeni yasadaki taraftarlık kavramının tartışılacağı, yeni yasanın hukuksal irdelenmesinin yapılacağı bir panel düzenliyoruz. Panelimizde spor hukukçuları Kısmet Erkiner, Yunus Egemenoğlu ve Şekip Mosturoğlu ve spor camiasından Bağış Erten, Cem Dizdar, Dağhan Irak, İlker Aktükün ve Seyhan Hasırcı konuşmacı olarak, üç büyük kulübün taraftarları da katılımcı olarak yer alacaktır.

Perşembe günü İstanbul Teknik üniversitesi Gümüşsuyu yerleşkesinde yapılacak olan taraftar paneli ile ilgili bilgilendirme panel sonrası tarafımızdan ivedi olarak yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

1907 Ünifeb - Fenerbahçeliler Derneği (FBD) - Grup CK - Vamos Bien

1 comments:

azapaza dedi ki...

genelde hep sohbet, muhabbet,yakınma,eleştiri, falan filan oluyor. ne bir sonuç ne bir alternatif yazılı birşey öylece herşey ortada kalıyor.
yeni yasa tribünden ve dokusundan anlamayan milletvekilleri tarafından çıkarılacaksa ki öyle görünüyor, polisiye tedbirden öteye geçmez.
umarım bu panel biraz daha derli toplu olur.sonuç raporu falan meclise sunulur en azından.temenni yani,sadece.